ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μαθητές στη Στράνωμα αποκλεισμένοι από το σχολείο



Σε απόγνωση είναι οκτώ μαθητές στο χωριό Στράνωμα της Ορεινής Ναυπακτίας καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο δρόμο και εμποδίζει τη μεταφορά τους στο σχολείο.

Xαρακτηριστικά είναι τα λόγια μιας μαθήτριας που αναφέρει: «Είμαστε σε ένα χωριό ορεινής Ναυπακτίας Στρανωμα…Έχουμε έξι μέρες να πάμε σχολείο γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον δρόμο και κανένας δεν έχει κάνει κάτι να φτιαχτεί. Είμαστε 8 παιδιά, έχουμε χάσει μια εβδομάδα μαθήματα και το χειρότερο είναι ότι δεν δικαιολογούνται οι απουσίες .Είμαστε παιδιά που ζούμε σε ένα χωριό και θέλουμε να μάθουμε πράγματα να προχωρήσουμε στη ζωή μας και εσείς μας άφηνε χωρίς δρόμο να μην μπορούμε να πάμε σχολείο»

.Αξιοσημείωτη ωστόσο και η τοποθέτηση του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου Γιώργου Χριστόπουλου που αναφέρει: « Ως Δ/ντης του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου που φοιτούν μαθητές από τη συγκεκριμένη περιοχή ενώνω κι εγώ τη φωνή μου για άμεση λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε! !
Ο Δήμος Ναυπακτίας οφείλει να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να δώσει πρόσβαση στο λεωφορείο να μεταφέρει τους μαθητές!!!Τώρα!».

Agrinionews


The Gorgeous Praha
00:00
00:06 / 02:22
Copy video url
Play / AgrinioMute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου