ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δύο συλλήψεις για τις δυο απόπειρες διαρρήξεων


Συνελήφθησαν και κρατούνται δυο άνδρες που φέρονται να επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμερίσματα σε πολυκατοικίες στην οδό Παπαστράτου και στην οδό Σουλίου στο Αγρίνιο σήμερα το μεσημέρι .

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Όπως έγινε γνωστό ο ένας άνδρας, 51χρονος, εντοπίστηκε το μεσημέρι στο Αγρίνιο. Ωστόσο ο έτερος, 45χρονος, εντοπίστηκε στη συνέχεια και συνελήφθη στην Άρτα.

Οι δύο άνδρες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν αρχικώς  διαμέρισμα στην οδό Παπαστράτου χωρίς να τα καταφέρουν ενώ στη συνέχεια ο ένας εισέβαλλε στο διαμέρισμα της οδού Σουλίου όπου έπεσε πάνω σε ένοικο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 51χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ενώ ο 45χρονος διέφυγε αρχικώς και έφτασε μέχρι την Άρτα  όπου συνελήφθη και πήρε το δρόμο της …επιστροφής στο Αγρίνιο.

Agrinionews


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου