ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Επιτέλους.... Έβαλε... σιδηρόπορτα!


Μετά από 15  μήνες, ο Δήμος Ναυπακτίας, αξιώθηκε να τοποθετήσει μια απλή "σιδερόπορτα" στην είσοδο της σπηλιάς που είχε βρεθεί μετά από γκρέμισμα παλαιών "ουρητηρίων" και ενός κτίσματος στη θέση Κεφαλόβρυσο επί της Κεντρικής οδού εισόδου εξ Ανατολών στη Ναύπακτο!

Να θυμίσουμε πως, η σπηλιά αυτή, σύμφωνα με μαρτυρίες ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής χρησίμευε στην Κατοχή "ως κρησφύγετο"   της Εθνικής Αντίστασης και έχει τη δικιά της ιστορία!

Η προηγούμενη δημοτική Αρχή, λίγο πριν αποχωρήσει, είχε προβεί στον καθαρισμό του χώρου και στην κατασκευή πέτρινου παραδοσιακού μαντρότοιχου με την προοπτική να τοποθετήσει σιδερένια κάγκελα και να εξωραίσει την είσοδο! 

Με την έλευση όμως της νέας Διοίκησης του Δήμου το θέμα  "πάγωσε" και σήμερα τοποθετήθηκε η προαναφερόμενη καγκελόπορτα....

Ωστόσο , σύμφωνα με πληροφορίες μας, εντός των ημερών ο Δήμος  σχεδιάζει να εξωραίσει τον χώρο με Άνθη  και πρασινάδα και να τοποθετήσει τα κάγκελα που όμως (ακούστηκε και αυτό) οι αρμόδιοι δεν συμφωνούν στο... σχέδιο!

Ευελπιστούμε πως δε θα χρειαστεί άλλος ενάμιση χρόνος να δούμε έτοιμο το ... "μεγάλο έργο"! Εκτός και αν θέλουν να το "Εγκαινιάσουν" παραμονές των επόμενων δημοτικών Εκλογών ώστε να τους θυμηθούμε στην κάλπη!

Τι γίνεται με τον υπεράνω καταπατημένο χώρος;

Με την ευκαιρία  θα ζητήσουμε από τον Δήμο να μας πληροφορήσει για την υπόθεση του καταπατημένου χώρου πάνω από τη Σπηλιά , εντός του ιερού του Ασκληπιού στο λόφο Τσοκάρι! Γιατί δεν έχει εκτελεστεί ακόμα η Απόφαση των Δικαστηρίων για την "αποβολή" του παραβάτη της καταπάτησης;... Έτσι ο Δήμος προασπίζεται τις ιδιοκτησίες του;
 Όπως κάνει και με την ιδιοκτησία του στον περιβάλλοντα χώρο της "Βρύσης Αγάπης" στο Γρίμποβο;



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου