ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΔΗΜΙΟΤΡΓΙΑ": "Από 22 Ιουλίου έχουμε να Συνδριάσουμε στο Δημ. Συμβούλιο"


Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της δημ. Παράταξης "Ανανέωση - Δημιουργία"  κκ Γιώργος Γούλας και Γιώργος Ασημακόπουλος με Ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται για την μη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης ως ορίζει ο Νόμος του δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας!
Συγκεκριμένα οι δημ. Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, αναφέρουν:

Με έκπληξη λάβαμε σήμερα την έβδομη συνεχόμενη πρόσκληση σε Δημοτικό Συμβούλιο διά περιφοράς.  Το Όργανο έχει να συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης από τις 22 Ιουλίου.

Ως Παράταξη, συνεργασία με το προσωπικού του Δήμου και τον Δήμαρχο, φροντίσαμε το Όργανο να συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης με το σύστημα epresence, όπως προβλέπει η νομοθεσία. Τζάμπα κόπος, αφού μετά τον Ιούλιο το σύστημα... εγκαταλείφθηκε.

Μαθαίνουμε για σημαντικά νέα του Δήμου από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Μας έχουν στερήσει τη φωνή μας,δεν μας επιτρέπουν να ασκήσουμε τον έργο μας. Ως Σύμβουλοι και Παρατάξεις δεν μπορούμε να παίξουμε το ρόλο που μας έχουν αναθέσει ο Νόμος και οι Πολίτες με την ψήφο τους.

Πρόκειται για κοροϊδία. Όχι μόνο προς εμάς, αλλά προς τους Πολίτες και τα αιρετά όργανα. Τέτοια κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε τέτοια υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τους παραπάνω λόγους, δεν θα συμμετάσχουμε ξανά σε διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και, και απαιτούμε την σύγκληση του Οργάνου όπως προβλέπει ο Νόμος.

Γιώργος Γούλας
Γιώργος Κων. Ασημακόπουλος
Δημοτικοί Σύμβουλοι Ναυπακτίας
Ανανέωση και Δημιουργία
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου