ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΕΥΑΝ: "Αυτή η βαριεστημένη διαχειρίστρια του νερού"



Μεσημέρι Τετάρτης πρωτομηνιάς του Ιούλη και από το περσινό προεκλογικό ασφαλτοτάπητα της οδού Δ. Πλαστήρα στη Συνοικία Αφροδίτης, ανέβλυζε "γάργαρο" νερό της ΔΕΥΑΝαυπάκτου!

Όπως ήταν φυσικό, τηλεφωνήσαμε στο τηλεφωνικό Κέντρο της ΔΕΥΑΝ το οποίο με ηχητικό μήνυμα μας παρέπεμψε σε κάποιο κινητό αφού τα Γραφεία είχαν "αποπερατώσει" το "δημιουργικό" τους έργο και θα έπρεπε ο δημότης που θα τους γνώριζε το συμβάν να "χρεωθεί" κινητή τηλεφωνία, κάτι που οι αρμόδιοι της Εταιρίας δεν γνωρίζουν αφού τα τηλέφωνά τους τα χρησιμοποιούν ΔΩΡΕΑΝ και "ανεξέλεγκτα" (σε ένα μήνα η ΔΕΥΑΝ πλήρωσε για τα κινητά τηλ. 4.500 ευρώπουλα)….

Τελικά στην κλήση του κινητού απάντησε μια "βαριεστημένη" ανδρική φωνή  που "φαινόταν" να μας κάνει "χάρη" που μας άκουγε" να του λέμε ότι "υπάρχει διαρροή" !!



Κάποια στιγμή το απόγευμα, εμφανίστηκε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με ένα άτομο μάλλον υπάλληλο της ΔΕΥΑΝ και αφού είδε το "νερό να τρέχει" πήγε να … φύγει!

Όταν τον ρώτησα "τι θα γίνει" μου είπε με ύφος.. "καρδινάλιου" :

-- "Και αύριο μέρα είναι"!

Σα να μου έλεγε:  -  "Πληρώστε κορόιδα!  Εγώ την απογευματινή μου εργασία την πληρώνομαι"!

Και είχε δίκαιο!

Η ΔΕΥΑΝ πληρώνει  τον "επισκέπτη" υπάλληλο από τον δικό μας οβολό και το νερό που επί 24 ώρες πηγαίνει στα... "όμβρια" θα το επιβαρυνθούμε εμείς οι καταναλωτές!

Και όταν το επισήμανα ότι η άσφαλτος θα πάθει ζημιά, μου απάντησε ως "παντογνώστης":: "Δεν παθαίνει τίποτα... Ότι ήταν να πάθει το... έπαθε"! 

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ λοιπόν..... Και τα "σκυλιά" δεμένα!

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπάκτου!

Δοξάστε την!

Μαζί με τα άλλα Δημοτικά δρώμενα στον Δήμο … Νιώστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!


ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ...….








Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου