ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτό το Κύπελλο ποιός θα το πάρει? Το Σαββατοκύριακο έχει AHEPA CUP!!


Την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο αλσύλλιο του Γριμπόβου στη Ναύπακτο προγραμματίζεται ο μεγάλος τελικός του “AHEPA CUP 2020” Beach Volleyball tournament, μετά από ένα διήμερο “games of thrones” στην άμμο που θα αναδείξουν τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Ομάδες από Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα, Πύργο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και φυσικά από τη Ναύπακτο θα διεκδικήσουν το κύπελλο του πρωταθλητή, σε ένα τουρνουά- θεσμό για την πόλη που κάθε χρόνο εμφανίζεται καλύτερο και πιο δυνατό. Ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά (https://www.ioannoupro.com/live-gr). Εξυπακούεται ότι όλο το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει συγκεκριμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου ασφαλείας, λόγω των γνωστών προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό.


Είναι γνωστή η AHEPA ως η μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση ομογενών με έδρα στις ΗΠΑ και γνωστό το έργο της με δωρεές στην Ελλάδα (Νοσοκομείο AHEPA Θεσσαλονίκη, πτέρυγα AHEPA νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αθήνα κλπ). Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι το μοναδικό αθλητικό event της AHEPA για την Ελλάδα και την Ευρώπη γίνεται από το τοπικό τμήμα της Ναυπάκτου κάθε καλοκαίρι. Φέτος είναι η 7η χρονιά που διοργανώνεται (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Δήμος Ναυπακτία, Ομόνοια Ναυπάκτου/ αιγίδα ΓΓΑ) και παρά τις όποιες δυσκολίες λόγω κορωνοϊού, συνεχίζει να κερδίζει τη εμπιστοσύνη των αθλητών όπως φαίνεται άλλωστε και από τις συμμετοχές.


Ετσι μετά την ακύρωση φέτος των επίσημων τουρνουά beach volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, το μικτό τουρνουά ”AHEPA CUP 2020” ως εγκεκριμένη από την ομοσπονδία εκδήλωση έρχεται να κρατήσει ψηλά τη σημαία των αθλητικών εκδηλώσεων στη Ναύπακτο με μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, η οποία τυγχάνει προβολήςστην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (μέσα κοινωνικής δικτύωσης AHEPA στις ΗΠΑ κλπ, Εθνικός Κήρυκας ΝΥ) βγάζοντας έτσι το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω.

Με τη δροσιά των νερών της “ΚΟΡΠΗ” και με τη στήριξη των χορηγών Ιωάννη Χορόζογλου/ Σύμβουλος επιχειρήσεων και της Triton Ferries, που προσφέρει επιπλέον στο χρηματικό έπαθλο και ενα ακτοπλοϊκό εισιτήριο δώρο στους πρωταθλητές, αναμένεται ένα τουρνουά με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.


Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, έχει AHEPA CUP!


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου