ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αλβανός ξεκίνησε για οίκο ανοχής και βρέθηκε μέσα σε..... στρατόπεδο!


Η ιστορία από τη Λάρισα δεν έχει προηγούμενο. Χαμός στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στρατιώτες και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν…

«Ντίρλα» στη Θεσσαλική καθομιλουμένη ήταν ο αλλοδαπός ποδηλάτης, που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες εντός στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, να περιφέρεται με ποδήλατο εντός προστατευμένου και ελεγχόμενου χώρου.

Ο αλλοδαπός ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής, ξέφυγε της προσοχής των στελεχών της πύλης και εισήλθε εντός του στρατοπέδου, όπου περιφερόταν με το ποδήλατο, έως ότου συλληφθεί. Μάλιστα στο χώρο προσήλθε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Αλβανός ποδηλάτης ο οποίος από το πρωί το είχε ρίξει στις μπύρες, φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι ξεκίνησε από το γειτονικό χωριό της Λάρισας Πλατύκαμπος, για να πάει σε οίκο ανοχής.

Όπως φέρεται να είπε, από το πολύ μεθύσι μπέρδεψε τους δρόμους και βρέθηκε εντός του στρατοπέδου. Ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την υπόθεση.

Πηγή: kranosgr.com


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου