ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Πολεοδομία πάει πάλι στο... Αντίρριο;



Έντονη είναι η "φημολογία" των τελευταίων ημερών πως η Πολεοδομία απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από την "φυσική" της Έδρα την πόλη της Ναυπάκτου και οδεύει ξανά προς Αντίρριο  για να στεγαστεί στο π. δημοτικό κατάστημα της εποχής του Δήμου Αντιρρίου και μετέπειτα σχολή των ΤΕΙ...

Φυσικά, η "φημολογία" αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση ειδικά στους έχοντες εργασιακή σχέση (Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες κλπ) με την Πολεοδομία μιας και θα πρέπει να "ταξιδεύουν" στο Αντίρριο για ένα "χαρτί" 'η και μια υπογραφή,  σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα κίνησης τα οποία οπωσδήποτε θα επιβαρύνουν  τον ταλαίπωρο πολίτη...

Η "φημολογία" είναι τόσο πειστική που στον κύκλο των Πολ. Μηχανικών πιστεύεται και αναμένουν από ώρα σε ώρα να συγκληθεί "Έκτακτο" δημοτικό Συμβούλιο για να "εγκρίνει" αυτή τη .. Μεταφορά!  Χωρίς να αποκλείουν  το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί το "Θέμα" στο επικείμενο Έκτακτο δ.σ. της Κυριακής!

Όλα τα περιμένουν....



Και το στηρίζουν  στο ότι την προηγούμενη φορά που η Πολεοδομία είχε μεταφερθεί στο Αντίρριο ήταν επί Δημαρχίας Μπουλέ ο οποίος σήμερα είναι εκ των "εταίρων" της Κυβερνώσας δημοτικής συνεργασίας του Δήμου Ναυπακτίας!

Από ότι καταλαβαίνεται, στον Δήμο Ναυπακτίας, όλα μπορούν να συμβούν στον βωμό της στήριξης ...

Και δεν νομίζω να υπάρχει δημότης που   να πιστεύει πως κάθε συμπαράταξη δεν εργάζεται προς "ιδίον μελλοντικόν ψηφοθηρικόν όφελος"!

Ακόμα και αυτή η "τρικλοποδιά" με το κλείσιμο από την δημοτική αρχή ( χωρίς ΑΠΟΦΑΣΗ του δ.σ.)  ΜΟΝΟ της παραλιακής Γριμπόβου ειδικά το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που αναμενόταν να υπάρξει κάποια αύξηση επισκεπτών στη Ναύπακτο για να δουλέψουν τα εκεί καταστήματα!

Αυτή η "τρικλοποδιά" και μόνη της.... λέει πολλά!

 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου