ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενας νεκρός και έξι τραυματίες σε τροχαίο


Ένας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, πριν από τους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.

Νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών, ενώ η σύζυγος και η κόρη του 33χρονου, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων. Η τετραμελής οικογένεια στο ένα και τρία άτομα στο άλλο όχημα.

Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες  και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η σορός του 33χρονου πήγε στο ΠΑΓΝΗ.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου