ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αιτωλοακαρνανία: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας


Τον δράστη απόπειρας ανθρωποκτονίας σε περιοχή του Αιτωλικού συνέλαβαν το απόγευμα της Κυριακής άνδρες του τοπικούΑστυνομικού Τμήματος. 

 Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, σε περιοχή του Αιτωλικού, ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να τραυματίσει θανάσιμα ένανάνδρα, που επέστρεφε στο σπίτι του, πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα. 

 Το θύμα, για να διαφύγει, μπήκε σε κατοικία συγγενούς του, όπου ο δράστης τον ακολούθησε και πυροβόλησε άλλες δύο φορές εναντίον του και εναντίον γυναίκας, που βρισκόταν στο σπίτι, χωρίς να τους τραυματίσει. 

 Οι αστυνομικοί ντόπισαν τον δράστησεαγροτική περιοχή, κοντά στο σπίτι του, και τον συνέλαβαν. 

 Σε έρευνα που ακολούθησε στον τόπο της σύλληψης και στον δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, 89φυσίγγια και μια υφασμάτινη θήκη φυσιγγίων. Και κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού,είχαν βρει και είχαν κατασχέσει τέσσερις κάλυκες και μια μάλλινη τάπα φυσιγγίου. 

 Με κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα, οσυλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου