ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαρρήκτες συνελήφθηκαν στα... πράσα!

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ όταν σπείρα διαρρηκτών αποτελούμενη από 5 Ρομά, πήδηξαν σε μπαλκόνι υπερυψωμένου ισογείου, επί της οδού Μελισσού, στην Πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι και εισήλθαν στο διαμέρισμα. Εκείνη την χρονική στιγμή έλειπαν οι ιδιοκτήτες, όμως το περιστατικό το είδε ένας γείτονας και κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Οι δράστες πιθανόν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί και σύντομα βγήκαν έξω, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως λίγο πιο πάνω τους πρόλαβαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Οι 5 διαρρήκτες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αθηνών όπου εντοπίστηκε στην κατοχή τους ένα ρολόι και κοσμήματα, τα οποία όμως δεν ανήκαν στους ενοίκους του συγκεκριμένου διαμερίσματος, απ’ όπου μάλλον δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι και έτσι εξετάζεται αν πιο πριν είχαν διαρρήξει άλλο διαμέρισμα στην περιοχή και αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις.

Αυτό που σίγουρα προξενεί εντύπωση είναι ότι οι δράστες διάλεξαν να διαρρήξουν διαμέρισμα σε ένα σημείο που ήταν πολύ κοντά στην πλατεία, όπου λίγο νωρίτερα και ενδεχομένως και εκείνη την ώρα είχε αρκετό κόσμο.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου