ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα έρευνα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για τις επιπτώσεις του COVID-19 στην καθημερινότητα και την εργασία




Αθήνα 24.04.2020. Η  πανδημία του COVID-19 έχει φέρει καταλυτικές αλλαγές στη ζωή όλων των ανθρώπων στον πλανήτη επηρεάζοντας όλους τους τομείς από την υγεία και την οικονομία μέχρι την εργασία αλλά και τις απλές συνήθειες της καθημερινότητας.

Η εξάπλωση του ιού επέβαλε πολύ γρήγορα προσαρμογή σε νέες συνθήκες καθημερινότητας και εργασίας με στόχο την ασφάλεια και την προστασία της υγείας που όσο πιο γρήγορα γίνονται κατανοητές τόσο πιο προετοιμασμένους θα μας βρουν οι απαιτήσεις της επόμενης ημέρας.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρόν στις εξελίξεις και  σε συνεργασία με την Επιτροπή της Women in Business (WIB) διεξάγει νέα έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 στην καθημερινότητα και την εργασία, στοχεύοντας πάντα στη διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τις προτεραιότητες που θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα.


Σας καλούμε να συμβάλλετε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία μέσα από την απάντηση του ερωτηματολογίου.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε ΕΔΩ: https://cutt.ly/2yybUCE

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου