ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παραλιακή Παλαιοπαναγιάς: "Μιά οπή για γέλια ή για κλάματα"







Και... 'Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις" (μιας και είναι επίκαιρη η φράση) η οπή (λακκούβα) στην παραλιακή της Παλαιοπαναγιάς ....  ξανα άνοιξε! Αυτή ντε που η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας βούλωσε με.... "τυμπανοκρουσίες" περί ... Έργου!

Και ο φίλος Συμπολίτης μας, επικοινώνησε ξανά μαζί μας, αυτή τη φορά ξεσπώντας σε ένα "νευρικό γέλιο" για να μας εξηγήσει τις φωτό από το "Έργο" που πριν λίγες μέρες μας κατήγγειλε ότι .... "Δεν γίνεται σωστά και ότι η λακκούβα σύντομα θα ξαναγίνει"

Και πράγματι...  Η λακκούβα... ξαναματαγίνεται!  Η άμμος με την οποία την βούλωσαν... άρχισε να "χάνεται" και να σχηματίζεται πάλι η λακκούβα... πιο επικίνδυνη!



Και ο φίλος συμπολίτης μας συνεχίζει με μια δόση... χιούμορ!

"Ετούτοι εδώ στον Δήμο δεν είναι ικανοί ούτε μια "τρύπα να βουλώσουν" ... Μόνο για "παχιά" λόγια είναι! Σας τα είχα πει πριν λίγες μέρες... Η άμμος που βάλανε στη τρύπα θα φύγει...  Και να τα αποτελέσματα!  Η λακκούβα έγινε πιο επικίνδυνη από πριν και ούτε μια οδοσήμανση της επικινδυνότητας του δρόμου δεν έχουν βάλει να μην πέσει μέσα και τσακιστεί κανένας "Χριστιανός - οδηγός"!  Αλλά θα μού πήτε στην προκειμένη πως "ό,τι έχει ο καθένας βάζει στις... οπές"! Και επειδή η παραλιακή ανήκει στην Αστυνόμευση του Λιμεναρχείου και θα περίμενε κανείς να ενδιαφερθεί ο τοπικός Λιμενικός Σταθμός! Ας μην αυταπατόμαστε... αυτοί είναι χειρότεροι! Ας είναι καλά ο Κουρουμπλής που σαν Υπουργός Ναυτιλίας τους άφησε εκεί σαν "εφφέ" μέχρι να ... συνταξιοδοτηθούν!"  









Μας είπε και άλλα ο πατριώτης μας από τα οποία τα περισσότερα δεν γράφονται!  Διώκονται Νομικά ...

Εσείς όμως αγαπητοί Αναγνώστες, καταλάβατε τι περίπου έλεγε "ο στόμας" στα νεύρα του συμπολίτη μας! Και μη γελάτε.... Γιατί;
Σύμφωνα με τον φίλο μας "Θα μας βρούνε και... άλλα" ! Όχι πως, όπως δήλωσε, κάνει τον Μάντη αλλά....   "Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι...  Αργεί να ξημερώσει! Και στη Ναυπακτία ..  τώρα έχουμε πολλούς !

Το απευχόμαστε! Αν και... προβληματιζόμαστε!




ΣΧΕΤΙΚΟ:   https://www.astronafpaktos.gr/διάφορα/με-άμμο-βούλωσαν-τις-τρύπες-της-παραλ/?fbclid=IwAR1Qn39sOIYlLBtnH3NhbJLjRrv1wLw0AOzgSt4Fhn2PR5g33VlF6WIota0






Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου