ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναστασιάδης: Η Κύπρος έτοιμη να στείλει δυνάμεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα


Η Κύπρος είναι έτοιμη να αποστείλει δυνάμεις στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Αναστασιάδης σημειώνει πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκης, εκφράζοντάς του την πρόθεση της χώρας να βοηθήσει την Ελλάδα στην αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη μεθόριο.
«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με τον Έλληνα πρωθυπουργό πληροφόρησα ότι η Κύπρος είναι έτοιμη να αποστείλει δύναμη των Σωμάτων Ασφαλείας, για την προστασία των συνόρων της Ελλάδας που ταυτόχρονα είναι και σύνορα της Ευρώπης. Πρόταση που έγινε αποδεκτή», έγραψε ο κ. Αναστασιάδης.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με τον @PrimeministerGR πληροφόρησα ότι η Κύπρος είναι έτοιμη να αποστείλει δύναμη των Σωμάτων Ασφαλείας, για την προστασία των συνόρων της Ελλάδας που ταυτόχρονα είναι και σύνορα της Ευρώπης. Πρόταση που έγινε αποδεκτή.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου