ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μεγάλη ανταπόκριση στην Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης του ΕΚΝΔ




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης που διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας / ΓΣΕΕ.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δικηγόροι από τη Νομική Υπηρεσία και Σύμβουλοι Απασχόλησης του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία σε  εργαζομένους και ανέργους να θέσουν εξατομικευμένα ερωτήματα νομικής πληροφόρησης ασφαλιστικού και εργασιακού περιεχομένου. Τα ερωτήματα αυτά, αφού τύχουν νομικής επεξεργασίας από τη Νομική Υπηρεσία του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ θα απαντηθούν γραπτώς, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία έγκυρη νομική πληροφόρηση σε ζητήματα ασφαλιστικά ή / και εργασιακά.


Ταυτόχρονα οι Σύμβουλοι Απασχόλησης ενημέρωναν για τις δράσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ που αφορούν σε θέματα Πληροφόρησης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Δια Βίου Εκπαίδευσης.


Το ΕΚΝΔ σε συνεργασία με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα σε δράσεις προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων της περιοχής μας.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου