ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δήμος Ναυπακτίας: ‘Ήρθαν σαν πεινασμένοι-Άρχισαν απροειδοποίητα «Κατασχάσεις» Μισθών & Συντάξεων


εν κατέλαβαν καλά – καλά την καρέκλα οι φρέσκοι της Δημοτικής Αρχής (2/9/2019) και άρχισαν να κατάσχουν απροειδοποίητα και χωρίς συγκεκριμένη Αιτιολογία, μισθούς και Συντάξεις με εντάλματα που εξέδωσαν μετά δεκαπέντε σχεδόν ημέρες (18/9/2019)!

Αιτιολογία 1:ΑΠΟΔ. ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟΥ……….
Αιτιολογία 2:18-09-19 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΚΑΤΑ ……..

Πολλοί δημότες μας που πήγαν στις Τράπεζες για κάποια ανάληψη, βρήκαν τους λογαριασμούς τους άδειους ή ελλιπείς! Είχε φροντίσει η νέα δημοτική Αρχή Ναυπακτίας να τους … «ξαλαφρώσει»!

Μα τόση βιασύνη Κύριε Γκίζα; Έτσι θέλετε να βγάλετε 4ετία; Θέλετε να τιμωρήσετε τους ψηφοφόρους που σας ψήφισαν; Δε νομίζουμε να σας βάζουν, όπως διαδίδεται, τρικλοποδιές οι υπόλοιποι της 3ανδρίας!

Εκτός βέβαια και αν το Οικονομικό σας Επιτελείο είναι …»άσχετο» από τα Οικονομικά και την Διαχείρισή τους! Ή κάποιοι εκεί στο «συνάφι» σας ή στο υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου, σας αγνοούν (;) και ποντάροντας στην άγνοια «των φρέσκων» σας τορπιλίζουν!

Με κάτι τέτοιες ενέργειες Κύριε Δήμαρχε και Κύριε Αντιδήμαρχε των Οικονομικών, φθάσατε τους δημότες σε σημείο να αναρωτιούνται για τις παρόμοιες κατηγόριες της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Οικονομικά όπου αναδιπλωθήκατε στις δηλώσεις ότι βρήκατε Ταμείο 4.500 ευρώ!

Βιαστήκατε Κύριε Δήμαρχε να κατάσχετε τις ήδη, από την Οικονομική κατάσταση της χώρας, κουτσουρεμένες συντάξεις των φτωχών δημοτών σας!

Τα μηνύματα που μας έρχονται είναι καταπέλτης Κύριε Δήμαρχε!


Με τις κατασχέσεις Μισθών και Συντάξεων, ΔΕΝ θα εξασφαλίσετε εσείς τους μισθούς «αποτυχόντων» στις Εκλογές που τους τοποθετήσατε σε έμμισθες θέσεις μόνο και μόνο για να εξασφαλίσετε την πλειοψηφία της ΓκιΜπουΤσου διακυβέρνησης του Δήμου…

Και κάτι τελευταίο Κύριε Δήμαρχε και Κύριε Αντιδήμαρχε των Οικονομικών:

Μπορεί να είστε «άσχετοι» στα Οικονομικά αλλά, είστε Νομικοί και δεν επιτρέπεται να μην γνωρίζετε ότι πρώτα έπρεπε να Ενημερώσετε όσους χρωστούσαν το πόσα και γιατί!

Έρχονται Χριστούγεννα και με τον τρόπο αυτό των κατασχέσεων θα αφήσετε οικογένειες χωρίς τα βασικά!. Ούτε οι απρόσωπες Τράπεζες δεν ενεργούν έτσι!

Αλλά βέβαια .. Ποιοι από εσάς που εμπιστευτήκαμε δεν έχει την οικονομική του άνεση ώστε να καταλάβει και τον λαό;

Το πολύ πολύ να πάρετε τις Άγιες μέρες τα σκάφη σας και να απομακρυνθείτε για να μην βλέπετε… πεινασμένους!

Καλά ταξίδια Κύριοι του ΓκιΜπουΤσου… σχήματος των «Μεγάλων Σταυρών»!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου