ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ποιοί δημοτικοί πήγαν στο Άγιο Όρος να… «Αγιάσουνε»; Εεε;



Τα 2/3 της Δημοτικής ΓκιΜπουΤσου αρχής Ναυπακτίας, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο Άγιο Όρος για… Προσκύνημα !!

Πηγές από το «πολυδιάστατο» δημ. Συμβούλιο έλεγαν ότι: «Στο Άγιο όρος ταξίδευσαν οι επικεφαλής των δύο Παρατάξεων με ακολούθους(!) τους, που συνεργάζονται με την Παράταξη του Δημάρχου κκ Ι. Μπουλές και Ντ. Τσουκαλάς»! Μάλιστα επέμεναν ότι οι δύο «συνεργαζόμενοι» … συνεργάτες του κ. Β. Γκίζα διαμένουν μαζί στον ίδιο Κοιτώνα!»



Ακούγοντας το «Θρησκευτικό μαντάτο» δημότης, σχολίασε με κάποια δόση χιούμορ: «Μένουν στον ίδιο κοιτώνα ώστε να λάβουν την ίδια ποσότητα σοφίας από την κάθοδο του … Αγίου Πνεύματος» Και συνέχισε: «Στους ΜπουΤσου μας έχουμε εναποθέσει τις όποιες ελπίδες μας για να δούμε κάτι καλό στον τόπο μας! Και μπράβο τους που πήγαν να προσευχηθούν για να μας φέρουν την Άγια Φώτιση που μας… έλειπε»!

Βέβαια.. Το ερώτημα που ετέθη είναι «Γιατί δεν πήγε και ο Γκι της τριανδρίας; Μήπως φοβήθηκαν ότι θα φέρουν σε δύσκολη θέση την… Αγία Τριάδα;«



Από ότι γνωρίζουμε ο Κύριος Τσου, είναι τακτικός επισκέπτης του Αγίου όρους και ξέρει τα .. κατατόπια! Άρα αυτός πρέπει να είναι ο ιθύνων νους του ταξιδίου προσκυνήματος και μπράβο του για να εξαγνίσει με την προσευχή του τις ψυχές όλων μας και περισσότερο των… συνταξιδιωτών του!

Τέλος, παρακαλούνται και οι κκ Αναγνώστες μας να προσευχηθούν και αυτοί μαζί μας για να εισακουστούν οι προσευχές των … προσευχομένων στο Άγιο Όρος προς Σωτηρίαν της Πατρίδος και των Ψυχών «Ημών τε και Υμών» των όποιων… αμαρτωλών!

Ευχή του Συντάκτου, οι κκ ΜπουΤσου και οι συν αυτών να είναι καλά και να ξαναματαπάνε…… Και μακάρι όλοι μαζί σαν… ΓκιΜπουΤσου!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου