ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μερικό καθάρσμα της... "Αγάπης"


Έπρεπε να περάσει το καλοκαίρι, να αλλάξει η Δημοτική Αρχή και να δοθεί "ειδική εντολή" από τον νέο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος για να καθαριστεί από τα πλατανόφυλλα η "Βρύση της Αγάπης" στο Γρίμποβο! 

Και μη φανταστείτε ότι έγινε τέλειος καθαρισμός γιατί η "τεχνιτή λιμνούλα" θέλει ειδική "απόχη" για να βγούν τα αντικείμενα …   Κάτι που δεν είχε η υπάλληλος καθαριότητας που κατά τα άλλα τον περιβάλλοντα χώρο της βρύσης όχι μόνο τον σκούπισε αλλά και το … έπλυνε για να φύγει η "γλίτσα" της πολυκαιρίας!

 Και μη με ρωτήσετε πότε θα καθαριστεί η λιμνούλα...  Ευελπιστούμε να βρεθεί σύντομα η κατάλληλη απόχη και ένα.... κλαδευτήρι για να κόψουν τις "Αγριοσυκιές" που έχουν φυτρώσει από την αδιαφορία των αρμοδίων στα πέριξ τοιχώματα......  


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο καθαρισμός τις συγκεκριμένης ιστορικής βρύσης καθώς και των άλλων στη πόλη, θα συνεχιστεί!

Δε νομίζουμε ότι είναι τόσο δύσκολο να δοθεί εντολή από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο στους οδοκαθαριστές της περιοχής περνώντας και καθαρίζοντας τους γύρω δρόμους να "ρίχνουν και ένα σκούπισμα" στις βρύσες....

Είπαμε....   Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει! 
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου