ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δήμος Ναυπακτίας: «Μπροστά» με Γκι.Μπου.Τσου…. Δήμαρχο;

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτηματικο
«Πλαίσιο Συνεργασίας» ονομάστηκε η «συμφωνία» των τριών επικεφαλή «Δημοτικών Παρατάξεων» που θα «Διοικήσουν» τον Δήμο Ναυπακτίας την ερχόμενη 4ετία και το οποίο ανακοίνωσαν σήμερα αν και «λίγο-πολύ» ήταν γνωστό στους Δημότες από καιρό!

Οι κ.κ. Βασίλης Γκίζας, Γιάννης Μπουλές και Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, τα «βρήκαν» μεταξύ τους και σήμερα το ανακοίνωσαν και επίσημα! Τι … βρήκανε; Ότι δεν έβρισκαν τα περασμένα χρόνια με «μεμονωμένες» Διοικήσεις των:

·        Για τη εμπέδωση της νομιμότητας

·        Για τη διαφάνεια και τη χρηστή Διοίκηση

·        Για την προστασία των κοινωνικών συμφερόντων, τον απόλυτο σεβασμό και τη μέγιστη αξιοποίηση του δημοσίου χρήματος.

·        Για την ορθολογική οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών του δήμου και των εποπτευόμενων φορέων του.

·        Για τη διάκριση των ρόλων ανάμεσα στις Υπηρεσίες και τους αιρετούς.

·        Για την εξυπηρέτηση των δημοτών σύμφωνα με το νόμο και χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

·        Για τη στενή συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων

·        Για τη διαβούλευση με τα θεσμοθετημένα όργανα  και τους συλλόγους του δήμου.

·        Για την πλήρη ενημέρωση των δημοτών σχετικά με τα θέματα του δήμου και τις προτεινόμενες λύσεις.

Και όλα αυτά θα τα υλοποιήσουν τα ίδια σχεδόν πρόσωπα που κατείχαν τα έδρανα του δ.σ. ή και τις «εκλεκτές καρέκλες» στην Διοίκηση!

Και μην αναρωτιέστε γιατί ΔΕΝ το έκαναν μέχρι τώρα…. Η απάντηση είναι μια: «Δεν θα τους πιέζει αντιπολιτευτική ή πολιτικού χαρακτηρισμού» … απειλητική «μάστιγα»!

Και αν εσείς οι δημότες – ψηφοφόροι, δεν αναγνωρίσατε την αξία μερικών «πρώην» Δημοτικών Συμβούλων και δεν τους εκλέξατε, το αναγνώρισε ο από την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο νέος Δήμαρχος και ας τον ονομάζετε ευφυώς «ΓκιΜπουΤσού«! Εκλεγέντες και μη «Άξιοι» των 3 Παρατάξεων θα… ανταμειφθούν με «έμμισθες» καρέκλες!

Και δεν «πα να λέτε» μερικοί – μερικοί στα Καφενεία ότι : «Αν θέλατε να σας Διοικήσουν εκείνοι θα τους… ψηφίζατε και θα τους είχατε εκλέξει!» Και μην διαμαρτύρεστε με το ερώτημα : «Γιατί να ψηφίζουμε»!

Μην το ξαναπείτε γιατί, πρώτος εγώ, θα σας κατηγορήσω ως … «Αντιδημοκρατικούς»!

Αγαπητοί Συνδημότες!

Ω γέγονε… γέγονε

Ας αναφωνήσουμε για το καλό των… ΚΑΛΩΝ

Ζήτωσαν οι … «ΓκιΜπουΤσού» και τα…. «ΓκιΜπουΤσου»δάκια τους!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου