ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΛΣΟΥΣ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ: "Αργά μετά Γυφτο-εμποδιων"


Σε μια πολιτεία που κυριαρχεί η "αναρχία" και απουσιάζει η Αστυνόμευση, μην περιμένετε να γίνουν.... "θαύματα" όσο "καλή θέληση να έχει" και "προσπάθεια να καταβάλει" ο Δήμαρχος!

Ο λόγος για την περίφημη "Ανάπλαση" του άλσους Γριμπόβου που άρχισε δειλά - δειλά να πραγματοποιείται(;) εδώ και λίγο καιρό!

Συγκεκριμένα, οι εργασίες άρχισαν με την κατασκευή των ρυακιών (πιο απαραίτητη από όλες λόγω στάσιμων νερών που προκαλούσαν δυσοσμία) αλλά και του Μονοπατιού!

Κατ'  αρχάς παρατηρήσαμε το εξής φαινόμενο:
Ενώ το πρωί παρουσιάζονταν αρκετοί εργαζόμενοι, μετά 2-3 ώρες παρέμειναν 5-6 για να "φέρουν εις πέρας" την αποστολή τους!  

Χθες το πρωί,  επισκεύθηκε το έργο ο Δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος για να διαπιστώσει την πορεία του και να ακούσει τις διαμαρτυρίες των εκεί εργαζομένων !



Οι όλες διαμαρτυρίες είχαν να κάνουν με την παρεμπόδιση που έχουν στη δουλειά τους από τους … Ρομά οι οποίοι βλέπουν να χάνουν έναν χώρο που χρόνια τώρα κατελάμβαναν τους θερινούς μήνες  με ότι αυτό σημαίνει για την περιοχή!

Κράτος εν κράτη οι Ρομά και με την στήριξη "κουμπαριών" αιρετών για ψηφοθηρικούς λόγους, είχαν μετατρέψει την περιοχή σε "Γυφτοσυνάθροιση" για "επιδρομή" στα παραλιακά Κέντρα μικρών τε και Μεγάλων!

Οι εργαζόμενοι στην Ανάπλαση, τόνισαν στον κ. Δήμαρχο, τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν καθημερινά από τους Ρομά με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αποπεράτωση του έργου που επιτελούν!

 Δήλωσαν πως: "Δεν είναι λίγες οι φορές που τους κλέβουν τα εργαλεία για να μην μπορούν να δουλέψουν"! 

Το κυριότερο όμως είναι, όπως δήλωσαν, οι "ακαθαρσίες που βρίσκουν κάθε πρωί στο συγκεκριμένο χώρου που πρέπει να συνεχίσουν όπως για παράδειγμα στο πλακόστρωμα του μονοπατιού και στο πλαινό λιθόχτιστο χτίσιμο των ρυακιών αφού εκεί αφοδεύουν τη νύχτα οι Ρομά"!
Ακόμα  ξαπλώνουν και πάνω στο τμήμα του πλακόστρωτου που θα εργαστούν χωρίς να απομακρύνονται με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαράθεση  μαζί τους!

 Ο κ. Λουκόπουλος δήλωσε πως έχει ειδοποιήσει "κατ'  επανάληψη" την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο αλλά οι εργαζόμενοι επέμεναν πως "Μία φορά ήρθε μόνο ήρθε το περιπολικό της Αστυνομίας"

Μάλιστα έδειξαν και το μέρος όπου υπήρχαν χθες το πρωί "ακαθαρσίες"!
Και όταν ο κ. Δήμαρχος ρώτησε γιατί ήταν μπαταρισμένο το κιόσκι που είχε τοποθετήσει για να "αλλάζουν ρούχα"; Του απάντησαν :
"Επειδή κάθε πρωί βρίσκαμε μέσα τις ακαθαρσίες τους! Για να δουλέψουμε χάνουμε τις πρώτες ώρες για να καθαρίσουμε το περιβάλλον!  Έτσι ΔΕΝ προχωράει έργο κε Δήμαρχε και θα πέσει έξω κατά πολύ και ο... προυπολογισμός του"!

Ο κ. Λουκόπουλος δήλωσε πως θα επικοινωνήσει ξανά με τον Διοικητή του Α.Τ. και την κα Λιμενάρχη και θα τους υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις τους....

Από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι και πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...…

Αστυνόμευση δεν υπάρχει γενικά.....  Μπορεί κάποιος να περιφέρεται ολημερίς στη πόλη και να μην συναντήσει Ένστολο!

Θέλαμε να ξέραμε:  Ο Κύριος Χρυσοχοΐδης τα ξέρεις αυτά; Ξέρει ότι στη Ναύπακτο υπάρχουν υπηρεσίες για... βολεψάκηδες της "εντοπιότητας"; 

Μήπως θα πρέπει να ενημερωθεί από κάποιον; Μήπως θα πρέπει να γίνει κάποια ΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή;

Ξέρουμε ότι αγαπά τη Ναύπακτο και την επισκέπτεται συχνά!

Όσο για το Λιμενικό...  Αφήστε το ! Μην το… ταράσσετε....  Καλά την έχει! Είχαμε Υπουργό Αιτωλοακαρνάνα και το... έφτιαξε !  

Όλα τα ανωτέρω, δεν τα λέμε μόνο εμείς....   Τα λένε όλοι οι Ναυπάκτιοι…  Εμείς απλά τα γράφουμε!

Τώρα είναι η σειρά σας Κύριοι Αναγνώστες και Κύριοι Πολιτικοί !

Φωνάξτε και σεις!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου