ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Και σήμερα ακόμα... κοροιδεύει


Δίπλα στον δημοτικό δρόμο που αρχίζει από την θέση Πούντος και καταλήγει στο ποτάμι του Μόρνου υπάρχει αυλάκι "υδατοσυλλέκτης"   των ομβρίων αλλά και για πότισμα των αγρών κατά τους θερινούς μήνες!

Αυτό το αυλάκι σαν έκταση, ανήκει στους παρακείμενους αγρούς αλλά ο Δήμος έχει αναλάβει να το διατηρεί καθαρό επειδή καταστρέφεται από τα διερχόμενα φορτηγά!

Ο καθαρισμός τους γίνεται την άνοιξη και συνήθως τέλος Μαίου…

Φέτος, ο Πρόεδρος των Αγροτών, απευθύνθηκε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας ο οποίος , άκουσον - άκουσον, "του έβαλε και τοις φωνές" λέγοντάς του:

-- "Αν πήγαινες θα έβλεπες ότι τα αυλάκια έχουν... καθαριστεί!  Αλλά ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις θέμα" (εννοώντας τις μέρες των εκλογών"



Σήμερα το μεσημέρι, από περιέργεια, πήγαμε και είδαμε και φωτογραφίσαμε το αυλάκι  που είναι "τόσο καθαρισμένο' από τα χόρτα (βάτα)  που ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!

Χαρίζουμε την φωτό στον Κύριο Αντιδήμαρχο και σε κάθε ενδιαφερόμενο Αγρότη που σε λίγο θα θέλει να ποτίσει το χωράφι του!

Παραμονή δημοτικών εκλογών και η κοροιδία…. συνεχίζεται!

Δοξάστε τους
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου