ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ με πολλά... "υπονοούμενα"



Από τον υποψ. Δημοτικό Σύμβουλο με την Παράταξη του Βασίλη Γκίζα, κ. ΧΡΗΣΤΟ  ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ πήραμε πριν λίγο την παρακάτω Ανακοίνωσ:


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Αξιότιμοι Συνδημότες μου

Όπως είνα γνωστό, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, συστρατεύθηκα με την παράταξη του κυρίου Γκίζα πιστεύοντας ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με καλές προθέσεις και με θέληση για προσφορά στον τόπο και θεωρώντας ότι η ίση μεταχείριση για όλους τους συνυποψήφιους μου είναι αυτονόητη!

Δυστυχώς όμως, διαπίστωσα ότι, αντί αυτού, στι εκλογές αυτές, πριμοδοτήθηκαν άνθρωποι και επιβραβεύτηκαν ουσιαστικά πρακτικές, οι οποίες επιβεβαιώνουν πλέον τους λόγους για τους οποίους οι εν λόγω βρέθηκαν στην παράταξη, υπηρετώντας ουσιαστικά προσωπικά συμφέροντα και με κάθε κόστος.

Παράλληλα με την άσκηση αρνητικής επιρροής τους στον κύριο Γκίζα, προδικάζουν κ τι θα συμβεί στην λήψη αποφάσεων ιδιαίτερα σε μείζονα ζητήματα που αφορούν το συμφέρον του τόπου.

Το γεγονός αυτό από μόνο του σηματοδοτεί ένα ξεκίνημα σε νοσηρό περιβάλλον , κάτι που είναι το μόνο που δεν χρειάζεται ο τόπος αυτή την στιγμή, ιδιαίτερα όταν βάση του εκλογικού νόμου απαιτούνται συνεργασίες σύνθεσης απόψεων σε ένα σαφές και καθαρό περιβάλλον με εξωστρέφεια.

Επειδή αυτού του είδους μεθοδεύσεις και συμπεριφορές, τις ξαναέζησα με ορισμένους και ξέρω τι κακό μπορούν να προκαλέσουν γενικότερα,  δηλώνω ότι, είτε εκλεγώ είτε όχι, δεν θα συνεχίσω να στηρίζω μια τέτοια νοσηρή κατάσταση που εξυπηρετεί τις βλέψεις ορισμένων σε βάρος του Ναυπακτιακού λαού.
Είναι γνωστή ΣΕ ΌΛΟΥς, η ανιδιοτελής έως τώρα  στάση μου προσφέροντας τις υπηρεσίες μου από διάφορες θέσεις ως αιρετός , με προσωπικό κόστος και τη  διάθεση τυχών αμοιβών μου σε κοινωνικούς φορείς συμβάλλοντας έτσι παράλληλα και με επιτυχία,  κατά κοινή ομολογία, στην ανάπτυξη του τόπου μας και έτσι θα πορεύομαι πάντα.
Τέλος με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μου που την Κυριακή, ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ με την ψήφο τους, κωφεύοντας στις "διάφορες παραπλανητικές σειρήνες" που αποτελούν μάστιγα σε όλους τους τομείς της δημόσιας και δημοτικής μηχανής!  

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου