ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ε.Κ./Ν.Δ.: Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Εργαζόμενους


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ  ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ


Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας υλοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 50 ωρών, 30 ώρες δια ζώσης και  20 ώρες εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Για το σύνολο των προγραμμάτων κατάρτισης η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης / παρακολούθησης.



 Άμεσα Θα υλοποιηθεί, πρόγραμμα κατάρτισης σε Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τα οποία οδηγούν δωρεάν στην απόκτηση Πιστοποιητικού, που ζητείται στους περισσότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ.

 Ηλεκτρονική αίτηση www.inegsee.gr/aitisi

Επικοινωνία με τη γραμματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας στο 2634029614, είτε με τη γραμματεία του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ στην Πάτρα στο τηλέφωνο 2610624755, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου westgreece@reg.inegsee.gr
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου