ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δ.Λ.Τ.Ν.: Επισκευάζεται επιτέλους το ξύλινο δάπεδο στο Γρίμποβο



Μετά από τόσες δημοσιογραφικές "γκρίνιες" και δημοσιεύματά μας για τα οποία "ούτε λίγο, ούτε πολύ" κατηγορηθήκαμε για "προσωπική εμπάθεια", σήμερα είδαμε να επισκευάζεται από Ιδιωτικό συνεργείο, το ξύλινο δάπεδο του Γριμπόβου!

Ευτυχώς και το τονίζουμε, δεν είχαμε κάποιο "ατύχημα" με την κακή κατάσταση που βρίσκεται αυτό το δάπεδο!

Όπως βλέπετε και στις Φωτο, χρειάστηκε μεγάλη παρέμβαση του Εργολάβου για να "συμμορφωθεί" κάπως η κατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι έλλειπαν ολόκληρα κομμάτια ξύλου που δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις για τους πεζούς και περισσότερο για τις γυναίκες με τα τακούνια!

Πέρα όμως από αυτά υπήρχαν και μεγάλα τμήματα τα οποία τα οποία ήταν έτοιμα να σπάσουν!

Ευτυχώς που ο εργολάβος-ξυλουργός, Ναυπάκτιος αυτή τη φορά, εργάζεται με ευσυνειδησία   περπατώντας μόνος του και ελέγχοντας όλες τις σανίδες μία προς μία, προβαίνοντας άμεσα στην αντικατάσταση των σαπισμένων!

Εκείνο ωστόσο που παρατηρήσαμε ήταν η "βρωμιές" από σαπισμένα φύλλα ή από στάσιμα νερά που υπάρχουν κάτω από το ξύλινο δάπεδο κατά μήκος του οποίου υπάρχει κενό στο οποίο κατά καιρούς έχουν θεαθεί να εισέρχονται - εξέρχονται αρουραίοι και ακόμα... φίδια! Κίνδυνος περισσότερο σήμερα για τους ανθρώπους του Συνεργείου, του οποίου επιστήσαμε την προσοχή! 

Κοινή είναι η γνώμη ότι το δάπεδο πλέον, δεν θέλει επισκευή αλλά...   αντικατάσταση με τσιμεντένιες πλάκες για να διατηρηθεί ….

Θα είναι και αυτό, ένα έργο "κληρονομιά" στη νέα δημοτική αρχή!











Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου