ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Mε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεκπεραιώθηκαν οι εργασίες Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

 



Για πρώτη φορά η πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας,το Μεσολόγγι,αλλά και η »γειτονική» της πόλη η Ναύπακτος,υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν ενα πολύ σημαντικό γεγονός το διήμερο 1 & 2 Μαρτίου.Πρόκειται για την Μεγαλύτερη προσέλευση Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων απο όλη την Ελλάδα,όπου σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου,ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης,πραγματοποίησαν τις εργασίες Ολομέλειας.Η διοργάνωση ήταν άψογη και η όλη διαδικασία αποτελείτο απο διάφορες ενότητες .
Πρέπει να σημειώσουμε εδώ,ότι,η επιμέλεια και η φροντίδα για μια τέτοια σπουδαία εκδήλωση,η οποία εκτός των άλλων,απέδωσε και οικονομικά οφέλη και στις δυο πόλεις που διεξήχθη,ήταν του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου ,Χρήστου Πα’ισιου και των συνεργατών του.Η πρώτη ημέρα των εργασιών της Ολομέλειας,ξεκίνησε απο την πόλη της Ναυπάκτου,με την συνεδρίαση της συντονιστικής Επιτροπής Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων.
Η επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων,πραγματοποιήθηκε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου,την 1η Μαρτίου,με την παρουσία επισήμων προσκεκλημένων και πλήθους δικηγόρων.Χαιρετισμούς απηύθηναν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π.Μεσολογγίου κος Χρήστος Πα’ι’σιος,ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Πέππας,ο Πρόεδρος της Ολομέλειας κ. Βερβεσός,ο εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μελίδης, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κατσιρώδης,ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Κατσιφάρας,ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ.Καραπάνος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των εργασιών της Ολομέλειας και την 2α Μαρτίου. Το πρωί του Σάββατου και πάλι στην πόλη της Ναυπάκτου,στον εκθεσιακό χώρο Ναυπακτία στο Λιμάνι πραγματοποιήθηκε σύναξη των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος,αλλά και Δικηγόρων με θέμα συζήτησης το ΛΕΔΕ….
Τελευταία και πιο σημαντική ενότητα οι εργασίες της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ι.Π.Μεσολογγίου και πιο συγκεκριμένα στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου . Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τους Δικηγόρους και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου