ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκτροχιάστηκε συρμός του ΗΣΑΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΤΑΚΤΟ
Συρμός του ΗΣΑΠ εκτροχιάστηκε στο σταθμό του Ηρακλείου λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής.
Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Ειρήνη – Κηφισιά.
Ο συρμός κινούταν στην κατεύθυνση προς Πειραιά. Σύμφωνα με το tilestwra.gr, στο σταθμό δεν υπήρχε προσωπικό του ΗΣΑΠ για να βοηθήσει τους επιβάτες παρά μόνο ένας υπάλληλος σεκιούριτι:
Οι ράγες είχαν σπάσει και ένα μέρος του τρένου είχε εκτροχιαστεί! Στον σταθμό επικράτησε πανικός, καθώς το βαγόνι είχε απομακρυνθεί από την αποβάθρα και ο κόσμος δεν μπορούσε να βγει! Mετά από λίγη ώρα, κάποιοι κατάφεραν να απομακρυνθούν, ωστόσο υπήρχε κόσμος (κυρίως ηλικιωμένοι) που δεν μπορούσαν. Στο σταθμό δεν υπήρχε κανείς για να βοηθήσει την κατάσταση, παρά μόνος ένας άνδρας ιδιωτικής ασφάλειας, ο οποίος ενημέρωσε για βοήθεια. Στις 11.18 εμφανίστηκαν άνδρες της αστυνομίας, προσπαθώντας να βοηθήσουν την κατάσταση.


Σε φωτογραφία που δημοσίευσε το enikos.gr, φαίνεται ένα βαγόνι να έχει βγει μερικώς εκτός τροχιάς. Δεδομένου ότι βρίσκεται εντός του σταθμού, η υπόθεση είναι πως ο συρμός κινούταν με μικρή ταχύτητα.
ΠΗΓΗ: Enikos.gr

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου