ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο Μεσολόγγι ο κ. Θ. Μωραίτης με "γελάκια' ως εκπρόσωπος του ... ΣΥΡΙΖΑ



Στις φετινές Εκδηλώσεις για τη Επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μεσολόγγι, την Κυβέρνηση του "ΔιαφοροΣΥΡΙΖΑιων"(;) Εκπροσώπησε ο πρώην βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνος Μωραΐτης!

Η ανταποκρίτριά μας από την Πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας "μίλησε" για την "μεγάλη υποδοχή" που επιφύλαξαν οι Μεσολογγίτες στον 8μηνήτη(;) Κύριο Υφυπουργό "εξωτερικό συνεργάτη" του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι "στην μόνη Πρωτεύουσα Νομού που δεν ακούστηκαν σήμερα εθνικά συνθήματα από αυτά που η Κυβέρνηση χαρακτηρίζει "ακροδεξιών στοιχείων" είναι το Μεσολόγγι και κατ'  επέκταση η Αιτωλοακαρνανία"!

Φυσικά, αν κρίνουμε από τα "χαμόγελα" και το "ύφος" των  εικονιζόμενων στη φωτό "επιβεβαιώνεται" πλήρως η συνεργάτης μας! Βλέπουμε ακόμα τον "κόσμο" να σχηματίζει "ουρές" για να συγχαρεί τον Κύριο Υπουργό για την "ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ" που πέτυχε και να του ευχηθεί …. "και σε ΑΝΩΤΕΡΑ"!

Δεν ξέρω αν συμμερίζεστε "τη χαρά των Αιτωλοακαρνάνων" για την μεγάλη επιτυχία του "παιδιού" που ανέτρεφε  σε άλλα "σοσιαλιστικά σαλόνια" τόσα χρόνια και που κατόρθωσε να πάει..."πάρα πέρα" αλλά....  Μην το εκδηλώσετε γιατί θα κινδυνεύσετε να χαρακτηριστείτε … "φασιστοειδή"!

Και επι πλέον... Πάρτε παράδειγμα από τους Μεσολογγίτες λέγοντας: 
"Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις... φίλησέ το" 
Χειροκρότησέ το και ράνε το με.... "λουλούδια"!  Όπως έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Χάρυ Κλυν:

"Να λουλούδια….  Έφευγαν τα λουλούδια και ένε το... Ναααα"


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου