ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: AstroNafpaktos-StudioNafpaktos : Χρ. Παίσιος: Ο Δήμος αρνήθηκε να γίνει χορηγός σε Εργασίες του Πανελλήνιου Δικηγορικού Συλλόγου (Video)





Πρωτάκουστο:  Ο Δήμος Ναυπακτίας αρνήθηκε προφορικά και εγγράφως να γίνει χορηγός σε ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα τόσο για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας όσο και για την έδρα του Δήμου Ναυπακτίας τη Ναύπακτο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Χρ. Παίσιο αλλά και το σχετικό Πρόγραμμα που κυκλοφόρησε, την 1η και 2 Μαρτίου θα διεξαχθούν στο Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο οι Εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. Είναι ένα πρωτόγνωρο και τιμητικό γεγονός για την περιοχή και ειδικότερα για τη πόλη μας! 

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ο Δήμος Ναυπακτίας να είναι ο πρώτος που θα χαιρετούσε το γεγονός και να συνδράμει χορηγώντας την εκδήλωση όπως κάνανε η Περιφέρεια και ο Δήμος Μεσολογγίου, ακόμα και ο Δήμος Αστακού στον οποίο δεν θα γίνει καμία από τις Εργασίες των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων   Ελλάδας, εντούτοις αρνήθηκε!

Θέμα τεράστιο εάν αναλογιστούμε τις χορηγίες του Δήμου σε υποδεέστερες εκδηλώσεις τοπικού ενδιαφέροντος και μηδαμινής συμμετοχής και ανάδειξης ή ακόμα Συλλόγων - "σφραγίδα" ή ημερίδων διαφόρων ομιλητών που δεν αγγίζουν την καθημερινότητα των δημοτών!

Το γιατί εκεί ο Δήμος προστρέχει να γίνει χορηγός; "Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι" για ίδιον όφελος πέραν των άλλων...  Επικοινωνιακό … Προσωπικών γνωριμιών...  "Τραπεζομάτων φιλοξενίας" μετά το πέρας... "Εμπλουτισμού" της λίστα των "Έργων" τους με απώτερο σκοπό την... ψηφοθηρία! 

Για την συγκεκριμένη βέβαια εκδήλωση, για πολλούς, είναι "απορίας Άξιον" πως και οι τοπικοί Άρχοντες"δε θέλησαν να γίνουν χορηγοί" σε μια εκδήλωση Πανελλήνιας εμβέλειας και να την χρησιμοποιήσουν … "Προεκλογικά";

Όμως, υπάρχουν και οι λαικοί "αναλυτές" που δεν πρέπει να τους "αποφεύγουμε"! Είναι αυτοί οι Δημότες που βλέπουν πολλά και.. "αντιλαμβάνονται" περισσότερα!
Να τι έλεγε συμπολίτης μας!  Ή μάλλον τι θυμήθηκε και που έφτασε το μυαλό του:

--  "Είχαμε 2-3 χρόνια που πληρώναμε τα μαλλιοκέφαλά μας για την Πανελλήνια Έκθεση "Nostos" !.. Λαφτάάά….   Και που πήγανε; Μόνο το Radio Αρβύλα το κατάλαβε... Με την Έκθεση που μας λέγανε ότι θα φέρει Τουρισμό, εκτός από …"κάτι άλλο", το μόνο που κατάφεραν ήταν να στείλουν τουρίστες στους συμμετέχοντες ομοϊδεάτες κυβερνητικούς Δήμους και να σπαταλήσουν(;) το χρήμα το Δήμου μέσα από "λαβύρινθους διαδρόμους"! Γι'  αυτό και την σταμάτησαν την Έκθεση για να μην έρθει κανένας άλλος Δήμαρχος στην εξουσία και ψάξει αυτούς τους διαδρόμους... και βρει που κατέληγαν!"

Και συνέχισε ο "πάνσοφος" συμπολίτης μας:

--"Εδώ όμως ίσως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να μην το συλλάβει εύκολα απλός νους... Για ψάξτε το; Ποιος είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου; Ε;  Ο κ. Παίσιος για τον οποίον ακούστηκε ότι ίσως είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές... Τι θέλετε; Να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους;  Αν καταλάβατε.... Καταλάβατε..."!

Τι να καταλάβουμε και τι να πούμε;...

Ας ακούσουμε καλύτερα τις δηλώσεις του κ. Χρ. Παίσου στην κάμερα του StudioNafpaktos και δεν ξέρετε...  Ίσως κάτι... καταλάβουμε!

Αν και ο κ. Παίσιος στις δηλώσεις του ήταν πάρα πολύ προσεκτικός και... αισιόδοξος για την εξέλιξη του θέματος!



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου