ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Γραφείο του υποψ. Δημάρχου Δωρίδας κ. Φλώρου για.... "μεταγραφή" δ.σ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΡΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ

Σχετικά με την μετακίνηση του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας κ. Γλυμίτσα, στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου υπήρξε αντίδραση από τον συνδυασμό του κ.Φλώρου η οποία έχει ως εξής.

      Αγαπητέ κύριε Γιώργο Γλυμίτσα.                                                                                                                                                                                                                                                                        
Είδαμε τη δήλωση μεταγραφής σας στην ομάδα του κ. Καπετζώνη και σας ευχόμαστε, ότι καλύτερο!!!! Κάθε μεταγραφή εμπεριέχει και το αντίστοιχο deal!! Εσείς τι  διαπραγματευτήκατε; Μήπως τη θέση του Αντιδημάρχου, την οποία επιθυμείτε σφόδρα, όπως δηλώσατε πρόσφατα σε εκδήλωση πίτας , στην κοινή μας φίλη κ. Έφη Κάπα; Σε άλλον κοινό μας φίλο Γ.Λ......επαναλάβατε το ίδιο. Βαρεθήκατε, λέει, να είσαστε στην αντιπολίτευση.

       Κύριε Γλυμίτσα,  είναι δικαίωμά σας να πάτε όπου επιθυμείτε. Δεν μας αφορά. Ο λόγος που ασχολούμαστε μαζί σας, είναι η αξιοπιστία σας, την οποία χάσατε δια παντός!  Αυτοί που σας ψήφιζαν και εγκαταλείπετε τώρα, δεν σας εκτιμούν πλέον. Οι καινούριοι ψηφοφόροι, αν υπάρξουν, στο νέο σας σπίτι, δεν θα σας εμπιστεύονται . 
     
 Στη δήλωσή σας λέτε για έργα που θα γίνουν κ.λ.π. Εμείς επιθυμούμε να μας καταγράψετε τα έργα που έγιναν τα εννέα (9) χρόνια θητείας Καπετζώνη.

Μάλλον θα δυσκολευτείτε. Ξέρετε γιατί; Απλά γιατί δεν υπάρχουν έργα υποδομής  κύριε Γλυμίτσα!  Διαχείριση υπάρχει με γνώμονα την επόμενε εκλογική πελατεία. Και κάτι άλλο. Σταματήστε εσείς και ο αξιοθρήνητος  ευτραφής, τάχα συγκεκριμένης κομματικής οργάνωσης εκπρόσωπος, να φωτογραφίζεστε με στελέχη της παράταξης, την οποία δεν πιστεύετε. Ο αείμνηστος ζωγράφος Τσαρούχης είχε πει: " Στην Ελλάδα, ότι δηλώνεις είσαι! " Εσείς, και δύο-τρεις άλλοι, δηλώνετε πως εκπροσωπείτε τη μεγάλη παράταξη, αλλά έχετε και ρεζέρβα. Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει! Όποιος εκτίθεται στο Λαό, πρέπει να αποτελεί και πρότυπο για τη νέα γενιά.    

      Τελειώνοντας, σας ευχόμαστε κουράγιο και να αποκτήσετε την προστιθέμενη αξία που προσδοκάτε. Και παρακαλούμε να μη προσβάλλετε, καταξιωμένους πατριώτες, ως αλεξιπτωτιστές. Είναι το λιγότερο, ασέβεια!

      Γιώργος Κωσταράς, υπεύθυνος επικοινωνίας του Συνδυασμού υπό τον κύριο Τάσο Φλώρο, για τον Δήμο Δωρίδας.   

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου