ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ οι «πρόθυμοι» ανεξάρτητοι βουλευτές

Ραγδαίες εξελίξεις: Στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ οι «πρόθυμοι» ανεξάρτητοι βουλευτές

Με επιστολή που απέστειλαν το απόγευμα της Δευτέρας (04/02/2019) στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, οι έξι ανεξάρτητοι βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν θετικά κατά την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, δηλώνουν ότι επιζητούν να προσμετράται στο εξής η θετική τους ψήφος σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα νομοσχέδια, ώστε να διασφαλίζεται –όπως λένε- η δεδηλωμένη για την κυβερνώσα πλειοψηφία.

Είχε προηγηθεί ένα απίστευτο πολιτικό παρασκήνιο, μετά και την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον κ. Βούτση να σταματήσει τις διαδικασίες αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν εκβιάζεται.

Υπενθυμίζεται πως οι έξι βουλευτές που κράτησαν «όρθια» τη σαθρή κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήταν οι εξής:
  • Έλενα Κουντουρά
  • Κατερίνα Παπακώστα
  • Σπύρος Δανέλλης
  • Βασίλης Κόκκαλη
  • Θανάσης Παπαχριστόπουλος
  • Κώστας Ζουράρις
Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ξεπερνά τους όποιους ενδοιασμούς της και αποφασίζει να πορευθεί κοινοβουλευτικά με δανεικές πλειοψηφίες «προθύμων» σε μια προσπάθεια να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου