ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΡΙΜΠΟΒΟ: Θα τσακιστεί.... κόσμος



"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς … κ@λους" λέει η λαική ρήση και στην περίπτωση μας... ταιριάζει απόλυτα!

Μιλάμε για τον ξύλινο πεζόδρομο κάτω από τα πλατάνια που ξεκίνησε επί Δημαρχίας Νταουσάνη και χρόνια τώρα "ταλαιπωρεί" κόσμο και κοσμάκη και ειδικά της γυναίκες με τα... τακούνια!

Το είχαμε πει και τότε ότι οι σανίδες αυτές οι... "ειδικές" θα διαβρωθούν και θα γίνουν επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των διερχομένων πεζών εάν δεν τους γίνεται η στοιχειώδης..  συντήρηση!




Δυστυχώς από κατασκευής του ο ξύλινος πεζόδρομος, δεν έχει δεχθεί καμία επισκευή και... επόμενο ήταν σήμερα να μην είναι "βατός" όχι μόνο για τα "γυναικεία τακούνια" αλλά ούτε για... πέδιλα ανδρικά!

Δικαίως οι καταστηματάρχες της παραλίας διαμαρτύρονται και θεωρητικά φοβούνται ότι θα είναι.. συνυπεύθυνοι στην περίπτωση ατυχήματος....

Που όμως διαμαρτύρονται;

Στον Δήμο; Στο Λιμενικό Ταμείο; Στο Λιμενικό Τμήμα;...

Όπου και αν απευθύνθηκαν…"Φωνή βωόντος εν τη ερήμω" !




Ο μεν Δήμος Ναυπακτίας έχει να ασχοληθεί με τα "εσωτερικά" του … προβλήματα και τις αντιπαλότητες που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των … Αντιδημάρχων κλπ που έχουν δημιουργήσει "κλίκες" με …"λυκοφιλίες" έχοντας  το βλέμμα στις εκλογές ή στο …"Πως ο ένας θα φάει τον... άλλον" με γνώμονα το... "Ο σώζων εαυτόν... σωθήτω"!


Να πούμε για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου ως "άμεσο" αρμόδιο;

Τι να σου πρωτοκάνει;

Έχει "μελετημένα"... "αμελέτητα" και.... "αόρατα" έργα να φέρει εις πέρας!  Αφήστε που βρήκε μπροστά του και τις καταγγελίες δημοτών για ένα έργο... "μπαστούνι" που αντί να το χειροκροτήσουν για τις λύσεις που βρήκε τελικά το οδήγησαν να τα βρεί... "μπαστούνια"!

Να πούμε για τον Λιμενικό Σταθμό;

Το έχουμε ξαναπεί....  Ο Λιμενικός Σταθμός βρίσκεται στη Ναύπακτο για να … ταλαιπωρεί τα δε Όργανά του να εξηγούν  νόμους κατά το δοκούν και να τους "εκτελούν" με την υπόδειξη του ΔΛΤΝ που το χρησιμοποιεί ως "εισπρακτικό φορέα" χωρίς προσωπικότητα!

Ποιους να ταλαιπωρεί;... Μα πρώτα τους κατοίκους, τους επισκέπτες της Ναυπάκτου και.... το Ελληνικό Δημόσιο και το Ταμείο του που τροφοδοτείται από τον Έλληνα εργαζόμενο και συνταξιούχο.... και τέλος, το ίδιο  του... το προσωπικό!

Γι αυτό επιμένουμε...

Όσες Κυρίες θα κάνετε τον περίπατό σας στο Γρίμποβο… Αλάργα από το ξύλινο κατασκεύασμα ¨Νταουσάνη" …  Αλλά και σεις Κύριοι προσέχετε αν θέλετε να κάνετε διακοπές χωρίς να πείτε ότι λένε οι κάτοικοι για τους "αρμόδιους αιρετούς":

"Γαμώ την ατυχία μας"



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου