ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ δ.σ. Γιώργου Γούλα




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθαν εκτός ημερήσιας συνεδρίασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος 2 μεγάλα θέματα. Η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα Φιλόδημος για την «Αποχέτευση του Αντιρρίου» και την «Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Παλαιοπαναγιά». Στη συζήτηση τόνισα (όπως και άλλοι συνάδελφοι) την προχειρότητα προετοιμασίας τόσο σοβαρών θεμάτων, την καθυστέρηση υποβολής προτάσεων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, τη μη συνεδρίαση με σωστό τρόπο ούτε του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ και πολλά ακόμα, παρά ταύτα επειδή η αξιολόγηση των προτάσεων στο πρόγραμμα αυτό είναι άμεση μέχρι εξαντλήσεως της συνολικής χρηματοδότησης ψηφίσαμε την υποβολή των προτάσεων βάζοντας πάνω από τον «τύπο» το καλό του Δήμου μας.

Όμως όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο έγγραφο Συμβούλου της πλειοψηφίας (που επικαλείται παράνομες ενέργειες που επιβάλλουν το λιγότερο διενέργεια ΕΔΕ) ζητείται η ακύρωση της απόφασης της ΔΕΥΑΝ και κατ’επέκταση και των ενεργειών και αποφάσεων που ακολούθησαν για λόγους που αποδεικνύουν για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα την διάλυση της λειτουργίας του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα και ένα κατήφορο χωρίς σταματημό.

Δυστυχώς οι ομάδες και οι ίντριγκες ανάμεσα στα μέλη της Δημοτικής πλειοψηφίας βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο τα έργα αυτά αλλά το καλό του τόπου και των κατοίκων του. Διαρκώς ανακύπτουν θέματα και ζητήματα (και πόσα ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά) που αν η κατάσταση αφεθεί ως έχει, η ανάπτυξη της περιοχής μας και οι επόμενες γενιές θα δεχθούν καίριο πλήγμα.

Για τους λόγους αυτούς ζητώ δημόσια το συντομότερο την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποτίμηση της κατάστασης (για τα συγκεκριμένα έργα και όχι μόνο) αλλά κυρίως την εξεύρεση τρόπων με τους οποίους μπορεί η διάλυση της Δημοτικής πλειοψηφίας να έχει τις λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις για τη Ναυπακτία.

Οι κοινωνικοί φορείς καλούνται να συνδράμουν εποικοδομητικά. 

Με τιμή,

Γούλας Γιώργος
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου