ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Νταουσάνης άνοιξε τα χαρτιά του





Γιάννης Νταουσάνης                                                       Ναύπακτος 29-8-2018

τ. δήμαρχος Ναυπάκτου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας



                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή,  τις ομάδες που φάνηκαν ότι υπάρχουν μέσα στη σημερινή δημοτική αρχή και  κάθε μια προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα,  τα απρεπή λόγια του δημάρχου, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνουν ότι και γνωρίζει και καλύπτει και με αφορμή διάφορα ακόμα τραγελαφικά γεγονότα, από μέλη της δημοτικής αρχής, τα οποία όλοι μας βλέπουμε καθημερινά εδώ και καιρό τώρα, φαίνεται καθαρά ότι έχουμε φτάσει σε μια πλήρη διάλυση της λειτουργίας του δήμου, με πλήρη απαξίωση του θεσμού του δημάρχου, πλήρη απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και των επιτροπών του(οικονομική επιτροπή, επιτροπή ποιότητας ζωής, επιτροπή διαβούλευσης).

 Όταν λοιπόν αυτοί που διοικούν τον τόπο μας δεν έχουν συναίσθηση του ρόλου τους, δεν έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνουν σημαντικά πράγματα στην πόλη μας και στα χωριά μας που έχουν εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, αυτό το πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα. Και δεν είναι άλλοι από τους πολίτες του Δήμου μας.

Σε λίγους μήνες όμως και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου, έχουμε Δημοτικές εκλογές, και είναι οι πολίτες του Δήμου που θα αναλάβουν την ευθύνη για την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής. Πρέπει λοιπόν να σκεφτούν πολύ για το ποιόν Δήμαρχο θα ψηφίσουν, και ποιο Δημοτικό Συμβούλιο θα εκλέξουν, γιατί πρέπει να καταλάβουμε όλοι πλέον ότι η Δημοτική Αρχή είναι η κυβέρνηση του τόπου μας και ότι όλα εξαρτώνται απ’ αυτήν.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου