ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ: "Ο κ. Κοτσανάς προτρέχει για να δημιουργεί.... εντυπώσεις"

Με αφορμή το έγγραφο του Αντιδημάρχου Ανδρ. Κοτσανά προς τον κ. Εισαγγελέα σχετικά του προβλήματος που διαφαίνεται με την αποκομιδή των σκουπιδιών, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Χρήστο Σαλαμούρα ο οποίος μας είπε: "Το κενό ημερών είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό! Ήδη έχει δρομολογηθεί και είναι θέμα ημερών, να υπογραφεί η Σύμβαση με τον Εργολάβο σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου...Ο κ. Κοτσανάς, με την μεγαλομανία που τον διακρίνει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επιδιώκει προτρέχει πολλές φορές της διανοίας του και της θεσμικής του υποχρέωσης προκειμένου να δημιουργεί εντυπώσεις.... Παράδειγμα η βεβιασμένη  Αναφορά του κ. Κοτσανά στον κ. Εισαγγελέα χωρίς πρώτα να ζητήσει να ενημερωθεί για την πορεία των συζητήσεων με τον Εργολάβο! Η Αναφορά τα λέει όλα.....Δείχνει το γιατί και πως σκέπτεται και ενεργεί ο καθένας με γνώμονα θέλω να πιστεύω μόνο την... ψηφοθηρία!"


Το δημοσίευμα στο οποίο αναφερόμαστε και μας οδήγησε να ζητήσουμε δήλωση του κ. Σαλαμούρα καθώς και η μηνυτήρια Αναφορά του κ. Κοτσανά , έχει ωσ εξής:
Ήδη μπροστά στο φάσμα η πόλη και κατ’επέκταση ο δήμος να ζήσει τριτοκοσμικές εικόνες με την μη αποκομμιδή των σκουπιδιών μεσούσης της τουριστικής περιόδου,ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας Α.Κοτσανάς απέστειλε πριν λίγη ώρα έγγραφο στον εισαγγελέα Μεσολογγίου προκειμένου να γνωστοποιήσει το πρόβλημα και να μεριμνήσει προκειμένου να δωθεί λύση και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
Να σημειωθεί,ότι ανάμεσα στις υπογραφές των δύο συμβάσεων μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο σύνδεσμος όφειλε να έχει μεριμνήσει προκειμένου η απόθεση των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα του δήμου να διεξάγεται κανονικά είτε προς τον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας ή όμορο ΧΥΤΑ.
Ευχή όλων φυσικά να υπάρξει εξέλιξη σε όλο αυτό το θέμα και να μην χρειαστεί να ζήσουμε τα χειρότερα !!!
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ                                                  
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Tαχ.  Δ/νση      : Π.Ε.Ο.  Ναυπάκτου – Αντιρρίου
Και Β. Βαρελά – Παλαιοπαναγιά    
Ταχ. Κώδικας  : 30300 
Πληροφορίες   : Ανδρέας Κοτσανάς
                            Αντιδήμαρχος
Τηλ.                  :26343-61217
Φαξ                  : 26343-61210                                                                    ΤΚ 14121
                                                
 

Ναύπακτος 6-8-2018 
Αρ. Πρωτ. 15218 

ΠΡΟΣ :
Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

ΚΟΙΝ. :
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 1ης ΓΕΝ
ΘΕΜΑ «ΛΕΙΤΟΥΓΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 1ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. »
ΣΧΕΤ. :  Το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 15166/3-8-2018 έγγραφό μας.
Ύστερα από το ως άνω σχετικό και σε συνέχεια αυτού σας γνωρίζουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 6-8-2018, τα απορριμματοφόρα του Δήμου βρήκαν τον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου ΚΛΕΙΣΤΟ, με αποτέλεσμα να μείνουν φορτωμένα με απορρίμματα στο αμαξοστάσιο του Δήμου. Συνέπεια αυτού, είναι τα απορριμματοφόρα να μην μπορούν να κάνουν αποκομιδή απορριμμάτων τις επόμενες ημέρες με  κίνδυνο για την δημόσια υγεία εν μέσω θέρους και υψηλών θερμοκρασιών.
Παρακαλούμε,  όπως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας προβείτε στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη αποκομιδή των απορριμμάτων στο μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μέχρι την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον νέο εργολάβο.

Το έγγραφο που απέστειλε ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Α.Κοτσανάς προς τον εισαγγελέαShare on Google Plus

About Neo-AstroNafpaktos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου