ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ... Κ.Υ. και ο Θεός βοηθός!

Μέρα μεσημέρι και η σειρήνα του Ασθενοφόρου, "ανατριχιάζει" τον κόσμο! Ο οδηγός του θα πρέπει να αγωνιά για τη ζωή κάποιου ασθενή που μεταφέρει! Ίσως πολύ περισσότερο από τους Κυβερνόντες και οπωσδήποτε τους "δημοτικούς άρχοντες" αυτής της πόλης... Την ώρα που στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου παρουσιάζονται σοβαρότατες ελλείψεις σε Ιατρικό προσωπικό με τον Μικροβιολογικό Τμήμα του να υπολειτουργεί και το ακτινολογικό να είναι ανύπαρκτο, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μην είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν και να κινδυνεύουν ζωές αφού μπήκαμε στην καλοκαιρινή περίοδο και οι επισκέπτες στην περιοχή πολλαπλασιάζονται με ότι σημαίνει αυτό από πλευράς Υγείας και Εκτάκτων περιστατικών, το κυκλοφοριακό στην πόλη αυξάνει ακόμα περισσότερο τους κινδύνους της ζωής μας! Από πλευράς Αστυνομίας; Τα γνωστά ! Ναι! Να παραμείνει το Τμήμα Τροχαίας στη Ναύπακτο αλλά.... Να λειτουργεί σωστά και όχι με "επιλεκτικές συμπεριφορές" προς "συγγενο-φιλικο-συγχωριανούς" που αποτελούν την πλειοψηφία των κυκλοφορούντων….
"Κάθε μαγαζί και καφάσι...  Κάθε καφάσι και στάθμευση" και άντε μετά να κυνηγάτε τα διπλοπαρκαρισμένα
Και το βάρος ευθύνης και λύσης του κυκλοφοριακού ισο-κατανέμεται με τις Υπηρεσίες του Δήμου! Προωθήσεις λύσεων του Κυκλοφοριακού ακούμε και … λύσεις δεν βλέπουμε! Οι δρόμοι της πόλης ασφυκτιούν για πολλούς και διαφόρους λόγους τους οποίους κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει... Και η διέλευση των Ασθενοφόρων, των Πυροσβεστικών οχημάτων ακόμα και των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται με μεγάλη δυσκολία.... Φανταστείτε το αποτέλεσμα πορείας της Υγείας του σημερινού Ασθενούς που μετέφερε το Ασθενοφόρο και την αγωνία του οδηγού του … Και ρωτάμε: Ως πότε Κύριοι της Τροχαίας και του Δήμου θα παίζεται με τις ζωές των κατοίκων αυτής της πόλης; Δεν μας έφτανε η κρατική αδιαφορία για τη λειτουργία του Κ.Υ. θα έχουμε και εσάς;

Αργυρώ Πόντια









Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου