ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αληθεύει Κυρία Σμπούκη;




Ποια είναι τέλος πάντων η αλήθεια;
Εμείς αυτό που ξέραμε και γράψαμε στο ρεπορτάζ μας για την Εκδήλωση της Φιλαρμονικής Αντιρρίου ήταν ότι το "χαράτσι" των 30 ευρώ που εισέπραξε ο Δήμος για "χρήση της Πλατείας Χορμόβα" το κατέβαλε η δ.σ. και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη η οποία "πρόφθασε" άλλους Αντιρριώτες που θέλανε να το πληρώσουν και εκείνοι...  Μάλιστα ξέρουμε ότι η Κυρία Σμπούκη τα 30 αργύρια τα κατέβαλε από το δικό της ..  πορτοφόλι "εκνευρισμένη" για την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής προς την Φιλαρμονική!
Συγκεκριμένα τότε γράψαμε ακριβώς: 

"Αυτό σημαίνει ότι το θέμα που προέκυψε και έλαβε διαστάσεις με την είσπραξη από τον Δήμο Ναυπακτίας του ποσού των....  30 ευρώ για "κατάληψη δημοτικού χώρου", μάλλον λειτούργησε "διαφημιστικά" για την Φιλαρμονική που συντηρείτε από συνεισφορές Μελών και χορηγών!
Τελικά, όπως έγινε γνωστό, τα 30 ευρώ τα πλήρωσε η δημοτική Σύμβουλος της συμπολίτευσης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Αγγελική Σμπούκη…"


Όμως αργότερα, διαβάσαμε σε τοπικό Sait που ισχυρίζεται ότι "Αγαπάει τη Ναύπακτο", ότι "ο λόγος που η Κυρία Σμπούκη κατέβαλε τα 30 ευρώ ήταν.. άλλος!



Διαβάστε το τι ακριβώς γράφει ο "αγαπών τη Ναύπακτο" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!


"Ίσως για το λόγο αυτό προκειμένου να μετριαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις για τη δημοτική αρχή τα χρήματα του ενοικίου προσφέρθηκε να πληρώσει η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη, που ταυτοχρόνως είναι και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας που επέβαλλε το… χαράτσι."

Εμείς ωστόσο θα περιμένουμε να διευκρινίσει την πρόθεσή της η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και δ.σ. Αγγελική Σμπούκη

Βέβαια, το θέμα, πέρα από το ηθικόν του μέρος, στο οποίο θα απαντήσει η Κυρία Σμπούκη, έχει σχέση και με την δικιά μας πλευρά!

Ενώ το κείμενο και οι φωτό είναι δικά μας το αναδημοσίευσε ο "αγαπών τη Ναύπακτο" με... "άλλα λόγια" , (δίχως να αναφέρεται η Πηγή) και αλλάζει μόνο την έννοια της πρόθεσης της Σμπούκη!

Κυρία Σμπούκη 
Τα 30 ευρώ τα καταβάλατε ως μέλος της Παράταξης που "εξουσιάζει" την Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας και για να "μετριάσετε τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί σε βάρος της;
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. ΣΜΠΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ4 Ιουλίου 2018 στις 12:44 μ.μ.

    Στην ζωή μου οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να μοιράζομαι την αξιοπρέπειά μου τις προσπάθειες μου τα όνειρα μου και είναι αδύνατο να μοιραστώ 30 αργύρια. Θέλω να τονίσω ότι εγώ δεν κατευθύνομαι απο κανέναν. Ευχαριστώ την Φιλαρμονική Αντιριου που μου έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσω αυτή την προσφορά την στιγμή που πολλοί συμπολίτες ήθελαν να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελική υποκλίνομαι στις θέσεις σου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Αγγελική... Αργείς να μιλήσεις αλλά.... Όταν μιλάς λες αλήθειες που σε ανεβάζουν... Και εκεί είναι η αξία σου... Είσαι ένας Άγγελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελική συγχαρητήρια...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή