ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πάλι η "DEPEND ΕΠΕ" τα... πήρε από τον Δήμο με "γνωστό" αντιπρόσωπο!Φαίνεται πως έχει αποκτήσει "ειδικότητα" η Εταιρεία "DEPENT ΕΠΕ" στο να μας... προωθεί!
Σε τί;
Μα στις... Πωλήσεις, όπως αναφέρει και ο τίτλος  των.... εργασιών της και ίσως οι "νόμιμοι" αντιπρόσωποί της!

Η εν λόγω "DEPEND ΕΠΕ" Εσχάτως έλαβε ξανά από τον Δήμο Ναυπακτίας με "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" άλλα 4.340 ευρώ για: "Διοργάνωση - Παροχή υπηρεσιών Υποστήριξης για την διεξαγωγή του αγώνα "Πανελληνίου πρωταθλήματος JET SKI 2018" στην παραλία Ψανής που πραγματοποιήθηκε στις 23 & 24 Ιουνίου".

Ιδού και η 673/2018 ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημάρχου για την "Απευθείας Ανάθεση":Παρακάτω διαβάστε με προσοχή την Σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου και του "Νόμιμου Αντιπροσώπου της DEPEND ΕΠΕ" και περισσότερο την Παράγραφο Β' του σκεπτικού που αναφέρει κάποιο αίτημα "της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας"  

Τι δουλειά έχει η Διεύθυνση αυτή στην Διεξαγωγή του Jet Ski; Μήπως περιορίζεται μόνο στην...  "Αλληλεγγύη"; Αλλά...

Μεταξύ … ποίων;Μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει το όνομα του "Αντιπρόσωπου¨ της DEPEND ΕΠΕ που έχει σχέση και με την ΜΚΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ" που αναλαμβάνει ΟΛΕΣ τις Αθλητικές οργανώσεις του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο!

Ωστόσο, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στην DEPEND "συμβιούν" και άλλοι(;) Ναυπάκτιοι που έχουν "συγγενική σχέση" με αιρετό ή αιρετούς αξιωματούχους του Δήμου Ναυπακτίας...

Αυτή και αν είναι....  Αλληλεγγύη!Κι εδώ γεννάτε το Ερώτημα:

Μήπως η DEPEND συστήθηκε για να "θολώνει τα … νερά" και είναι επέκταση της ΜΚΟ …  "Πράσινο-Μπλέ";....

Μπορεί ο Δήμος να παρουσιάσει το Καταστατικό και τους Μετόχους ; Απλά για να καταλάβει ο κόσμος το τι συμβαίνει;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Share on Google Plus

About Neo-AstroNafpaktos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου