ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.




ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
"Η ΑΝΑΛΗΨΗ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Επαγγελματοβιοτεχνική  Ένωση Ναυπάκτου  και η Ομοσπονδία  Επαγγελματικών  Βιοτεχνικών και Εμπορικών  Σωματείων  Ναυπακτίας και  Δωρίδας  διοργανώνουν σεμινάριο στην αίθουσα  Παπαχαραλάμπειο  το  Σάββατο 09-06-2018  και ώρα 18:00

Με θέμα :       ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.



Ανάλυση του GDPR, η εφαρμογή του οποίου ισχύει από 25/05/2018 με πολύ υψηλά  πρόστιμα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης . Στο σεμινάριο θα γίνουν ειδικές αναφορές προστασίας των προσωπικών δεδομένων και ασφαλείας για τους φορείς, τους οργανισμούς και γενικά όλες τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται ή επεξεργάζονται προσωπικές πληροφορίες των πελατών τους, των προμηθευτών τους, του προσωπικού τους ή και τρίτους.



Με τον νέο αυτόν κανονισμό ρυθμίζεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά ενιαίο τρόπο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και εισάγει νέα δικαιώματα για τους πολίτες και νέες υποχρεώσεις για αυτούς που θα τον εφαρμόσουν.



Είναι επιτακτική η παρουσία όλων των Επαγγελματιών της πόλης μας





Εισηγητής : κ.  ΛΙΑΖΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ



Τα Διοικητικά Συμβούλια 
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου