ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: "Ανικανότητα χωρίς όρια..."







Δυστυχώς για τον τόπο μας για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε.
Μια σημαντική προσπάθεια η Έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Νόστος που συμβάλει στην προβολή αλλά κα στην εξωστρέφεια του τόπου μας παρά τις παρεμβάσεις και τις επισημάνσεις μας μετά την αποχώρηση και τις δηλώσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ .Σύψα δεν θα πραγματοποιηθεί!
Δυστυχώς με λύπη μας παρατηρούμε μια δημοτική αρχή ανήμπορη, χωρίς καμμία στόχευση, χωρίς κανένα σχέδιο με όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και τα "παχιά" λόγια να εξανεμίζονται από τα πρώτα χρόνια της θητείας της. Και φτάσαμε σήμερα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια θητείας (όσο ήταν μια ολόκληρη θητεία στο παρελθόν) να μην παρουσιάζεται κανένα έργο, να μην υπάρχει καμμία ελπίδα για τους πολίτες.
Μια δημοτική αρχή "του βολέματος και της μετριότητας" που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι έχει ανάγκη η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι.
Μια δημοτική αρχή ακυβέρνητη, ασυντόνιστη χωρίς "καπετάνιο".Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταργούνται και αυτές οι λίγες θετικές προσπάθειες και θετικές ιδέες μελών της.
Εμείς από την πρώτη στιγμή αποδείξαμε ότι αυτό που δηλώσαμε στην αρχή της θητείας ότι θα στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια για τον τόπο μας το κάναμε πράξη. Την έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Νόστος την στηρίξαμε με κάθε τρόπο. Η ΚΕΔΕ της οποίας είμαι μέλος πήρε αποφάσεις, παρότρυνε τους Δήμους για συμμετοχή, στήριξε οικονομικά, έδωσε την αιγίδα της, έστησε περίπτερο και στις δύο πρώτες διοργανώσεις. Η παράταξή μου αλλά και εγώ προσωπικά συμμετείχαμε τόσο στο οργανωτικό κομμάτι (όπου μας ζητήθηκε) αλλά και στο συνεδριακό με ομιλίες και παρεμβάσεις. Για άλλη μια φορά όμως αποδεικνύεται ότι στον τόπο μας λειτουργούν κέντρα που θέλουν να διατηρήσουν μόνο τις καρέκλες τους και να καλύψουν την ανασφάλειά τους επενδύοντας στη μετριότητα χρησμοποιώντας παλαιοκομματικούς τρόπους και αναχρονιστικές μεθόδους.Ετσι ένας τέτοιος πόλεμος μέσα στην ίδια τη δημοτική ομάδα αλλά και επιθέσεις μελών της αντιπολίτευσης με σκοπό την αποδόμηση της "ιδέας" Νόστος οδήγησε σε κατάργηση ένα σημαντικό θεσμό. Και δεν κοκκινίζει κανείς. Δεν παραιτείται κανείς. Δεν αναλαμβάνει την ευθύνη κανείς! Μόνο λόγια και θεωρίες που όμως δεν αλλάζουν το γεγονός της κατάργησής της. Υπάρχουν ομως υπεύθυνοι που πρέπει να λογοδοτήσουν στην κοινωνία. Που είναι ο Δήμαρχος και ποιες οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει; Που είναι ο αντ´αυτού λαλίστατος κατά το παρελθόν αντιδήμαρχος να μας εξηγήσει τις νέες "επιτυχίες της δημοτικής αρχής;" Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο λαϊκισμός ημερομηνία λήξης ο δρόμος για την έξοδο έρχεται... Και δεσμευόμαστε πως η προσπάθεια που ξεκίνησε με την έκθεση Νόστος πριν δύο χρόνια θα συνεχιστεί απρόσκοπτα από το 2020 και μετά... 
Εμείς δηλωνουμε πως θα είμαστε με την πλευρά των υγιών δυνάμεων του τόπου δημιουργώντας μια ισχυρή συμμαχία με σκοπό τη δημιουργία ενός στρατηγικού ρεαλιστικού σχεδίου ανάπτυξης για την περιοχή μας που θα επενδύει στο σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό,με αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, και θα δίνει ελπίδα στους πολίτες και τους νέους μας. Θα μείνουμε μακριά από όλους αυτούς που μοναδικό τους στόχο έχουν την πολιτική τους επιβίωση και τη διατήρηση με κάθε τρόπο της "θεσούλας" τους.
Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από ποτέ και έχει βαρεθεί τα μεγάλα και "ψεύτικα λόγια".
Οι πολίτες θελουν απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα που τους ταλανίζουν αλλά και μια στιβαρή και αποτελεσματική δημοτική αρχή που θα ακουμπήσει στις ανάγκες τους και θα οδηγήσει τον τόπο μας με ασφάλεια προς την ανάπτυξη και ένα καλύτερο αύριο.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου