Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του sinidisi.gr σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αιτωλίας και Ακαρνανίας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανεξάρτητου πλέον Αιτωλοακαρνάνα Βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, τα ίχνη του οποίοι φέρεται να εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα σε χωριό του Μεσολογγίου.
Υπενθυμίζεται οτι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς μετά τις καταθέσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Φώτη Κουβέλη στον εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη, ο οποίος διενήργησε την έρευνα.
Νωρίτερα ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρής έδωσε παραγγελία για κατεπείγουσα έρευνα ως προς την τέλεση των αδικημάτων της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας ζητώντας να κινηθεί σε βάρος του βουλευτή η αυτόφωρη διαδικασία.