ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.... ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΧΙ...

"Περισσότεροι από 15 Αντιρριώτες προσφέρθηκαν να καταβάλλουν το 30 ευρώ στον Δήμο Ναυπακτίας (Τόσα του λείπανε) για "Κατάληψη χώρου" της Πλατείας Χορμόβα προκειμένου η Φιλαρμονική Αντιρρίου πραγματοποιήσει εκεί "Πάρτι Νεολαίας"! Τελικά ο ένας εκ των 15 ήταν ανένδοτος και αποφασίστηκε να τα πληρώσει αυτός με την προυπόθεση να κρατήσουμε την ανωνυμία του!...  Σκεφτείτε πόσο εξοργισμένοι είναι στο Αντίρριο οι κάτοικοι με τον Δήμο... Με το πρωτοφανές στα χρονικά να ζητούν από ένα Τοπικό Σύλλογο να πληρώσει για να οργανώσει σε Πλατεία μια εκδήλωση... Εάν υπάρχει προηγούμενο ιστορικό παρακαλώ τον Δήμο να μας το πει...
 Αγαπητέ Αναγνώστη και προφανώς Αντιρριώτη…

Κατ'  αρχάς αξίζουν συγχαρητήρια στους Αντιρριώτες που αντέδρασαν "ειρηνικά" στην απόφαση του Δήμου να καταβάλει η Φιλαρμονική τα 30κοντα "αργύρια" και δεν ανύψωσαν κανένα... πανό Διαμαρτυρίας!

Όσο για το "πρωτοφανές" που ισχυρίζεσαι εμείς το ψάξαμε και ΔΕΝ βρήκαμε κανέναν Σύλλογο να πληρώνει για κατάληψη Πλατείας στα χωριά της Ναυπακτίας....



Ακόμα και για τους σκύλους που "καταλαμβάνουν" την Κεντρική Πλατεία Φαρμάκη δεν βρήκαμε καμία απόφαση να πληρώσουν..... 

Αντίθετα βρήκαμε "Απόφαση" να τα πληρώνει ο Δήμος (που σε άλλες περιπτώσεις "δηλώνει" κουβαρντάς)  και να τα σιτίζει  για την "ανάπτυξη" του εναλλακτικού Τουρισμού που πρεσβεύει..

Οι αποτελούντες την Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας...   Δουλεύουν..  Πιστέψτε το δεν μας ... δουλεύουν....

Δοξάστε τους!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου