ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ στη γραμμή... εκκίνησης

Ξεκινά σήμερα 2/5 η εφαρμογή του Οδικού Χάρτη σύγκλησης των θεσμικών συλλογικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. προκειμένου, όπως αναφέρει η σχετική Ανακοίνωση, να αξιολογηθεί το περιεχόμενο του ν/σ και να καθορισθεί το πλαίσιο των πρωτοβουλιών  της  πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης.
Αντιστοίχως, την ίδια ώρα, θα λάβει χώρα η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. για το ίδιο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AIRETOS, ο βαθμός ετοιμότητας των ανώτατων οργάνων της Αυτοδιοίκησης είναι υψηλός.Προηγήθηκε συλλογικήυπερπροσπάθεια των επιστημονικών συνεργατών, αλλάκαι προσωπικά των ίδιων των Αιρετών, που ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και δεν σταμάτησε λεπτό παρά το ότι μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και Πρωτομαγιά.
Μετά το “μαραθώνιο” όλων, έχει πλέον ολοκληρωθεί η επεξεργασία του ν/σ, ακόμη και σε επίπεδο κατ’ άρθρον ετοιμότητας, υπάρχουν μάλιστα ήδηπροσχέδια θέσεων προς συζήτηση.


Επιπλέον,σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Πέμπτη είχε προγραμματιστείΕιδική Συνεδρίαση στη Βουλή και συγκεκριμένα στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, μεθέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Από τον “Καλλικράτη” στον “Κλεισθένη”».
Όπως ανέφερε το Πρόγραμμα, τους Βουλευτής-Μέλη της Επιτροπής θα ενημέρωνε ο Γενικός ΓραμματέαςΥπΕσ, Κ. Πουλάκης, ενώ στη Συνεδρίαση, πάλι σύμφωνα με το Πρόγραμμα, είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ. και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Στο επίσημο siteτης Βουλής, δίπλα στη Συνεδρίαση, υπάρχει πλέον η ένδειξη “ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ”.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου