ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΤΙΡΡΙΟ: Μιά επένδυση που δεν έγνε με ευθύνη του Δήμου



Αιχμές κατά της δημοτικής αρχής του δήμου Ναυπακτίας, είχε εξαπολύσει  από την Πάτρα, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας όπως είναι γνωστό και και το παρουσίασε τότε τοπiκό Site που έγραφε:
"Μιλώντας στην 100η γενική συνέλευση του ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, ο κ. Πιτσιόρλας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε πρόταση που είχε πριν δύο χρόνια, από Νορβηγική εταιρία για την δημιουργία βαφείου στο Αντίρριο, όταν ήταν επικεφαλής στο ΤΑΙΠΕΔ.
Υπογράμμισε, πως τον είχαν προσεγγίσει άνθρωποι της εταιρίας, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για επένδυση στους πρώην εργοταξιακούς χώρους. Ανέφερε  πως ο ίδιος επικοινώνησε με τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής, από τους οποίους βρήκε κλειστή την πόρτα. Ειρωνεύτηκε μάλιστα την ηγεσία του δήμου, η οποία του είπε πως έχει σχέδια για Ξενοδοχείο, λέγοντας «Ποιος θα θελήσει να δημιουργήσει ξενοδοχείο 5 αστέρων κάτω από την Γέφυρα;»
Η αποκάλυψη αυτή του κ. Πιτσιόρλα, αφήνει έκθετη την δημοτική αρχή Λουκόπουλου, η οποία αφενώς δεν είχε ενημερώσει για το θέμα το δημοτικό συμβούλιο, όπως έχει καταγγείλει η αντιπολίτευση, αφετέρου το προηγούμενο διάστημα έκανε λόγο για προχειρότητες, των δήθεν υποψηφίων επενδυτών.
Τώρα όμως προκύπτει πως υπήρχε έμπρακτο ενδιαφέρον επενδυτών
Για το θέμα ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου κ. Κοτσανάς, είχε ξεσηκώσει το Αντίρριο, χρίζοντας ουσιαστικά «τοίχο» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αυτός ήταν ο λόγος που οι σχέσεις Κοτσανά και Σαλαμούρα είναι στα «κόκκινα» από εκείνη την περίοδο, καθώς ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ ήταν αυτός που υποστήριζε με θέρμη την επένδυση.
Το θέμα φιγουράρει σήμερα σε όλες τις εφημερίδες της Πάτρας, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την δημοτική αρχή που πιθανότατα θα δώσει εξηγήσεις στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο."!
Η  ΕΠΕΝΔΥΣΗ και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ


Σήμερα παρουσιάζουμε τα έγγραφα από τα οποία φαίνεται ποιοι ΔΕΝ θέλανε την Επένδυση στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ και τα αφήνουμε όλα στην κρίση σας !

Επίσης σας παραθέτουμε τα σχέδια της Επένδυσης και ευελπιστούμε να εξάγετε τα συμπεράσματά σας...

Εμείς απλά θεωρούμε ότι παρόμοιες επενδύσεις, ανεξάρτητα ποιος μεσολαβεί ή ενεργεί για να γίνουν στον τόπο μας, θα πρέπει σύσσωμη η Πολιτεία να εργάζεται προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης !

Κάθε άλλο είναι "εκ του πονηρού" και  αντίθετη με την ηθική του θεσμού ην έκαστο δημόσιο πρόσωπο Υπηρετεί!












Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου