ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Και άλλος σπασμένος Στύλος! Επαναστατούν οι Δημότες! Ο Δήμος στα... έργα του!


Οι δημότες της Ναυπάκτου, άρχισαν να δραστηριοποιούνται στο "κυνήγι" της αδιαφορίας της τοπικής εξουσίας!

Μετά την δημοσίευση καταγγελίας Αναγνώστη μας για "χρονίζοντα" σπασμένο Στύλο Δημοτικού φωτισμού στο Κεφαλόβρυσο και άλλος Αναγνώστης μας έστειλε φωτό με "Σπασμένο στύλο φωτισμού" στην ίδια περιοχή... "λίγα μέτρα πιο κάτω από τον άλλον ... Πάνω στον Κεντρικό  δρόμο όπου καθημερινά περνάνε πολλές φορές οι Δημοτικοί άρχοντες με τα... τσιράκια τους! Δεν τα βλέπουν; Ευτυχώς που οι Ναυπάκτιοι άρχισαν να επαναστατούν με αυτή την κατάσταση !  Καλές είναι οι Απευθείας Αναθέσεις "γαλακτοφόρων" έργων αλλά... ας κοιτάξουν και λίγο την πόλη!....  Δεν λέω...  Μέσα στο μέλι είναι και....  Αλλά...", μας είπε!

Και διερωτόμαστε: Αν μέσα σε λίγα μέτρα είναι δύο Δημοτικοί Στύλοι φωτισμού σπασμένοι, σκεφτείτε τι γίνεται σε ολόκληρη την πόλη!

Μάλιστα ο Αναγνώστης μας συμπλήρωσε:

"Διάβασα για τις τουαλέτες! Έχετε δίκαιο αλλά:  Δεν είναι δυνατόν απέναντι να είναι Café, ο ιδιοκτήτης μάλιστα του οποίου προαλείφεται για Δήμαρχος,  να φτάνει μέχρι εκεί η "κακοσμία" και να  μην διαμαρτύρεται...."

Το ευχάριστο είναι ότι ο Αναγνώστης μας διαπίστωσε ότι "οι συν-Δημότες του" επαναστάτησαν πλέον με την αδιαφορία(;) των δημοτικών αρχόντων... Και μιλούν πλέον ανοιχτά όχι μόνο κατά της "δημοτικής πλειοψηφίας" αλλά και της δημοτικής Αντιπολίτευσης που ... συνοδοιπορεί !..

Αυτά είναι τα μηνύματα που παίρνουμε....  

Πάρτε και σεις τη θέση που πιστεύετε για το καλό του τόπου μας....


ΣΧΕΤΙΚΟ



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου