ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καρακώστα είσαι συκοφάντης.... Κατέβα από το καλάμι.... "Ο καιρός γαρ εγγύς"



Στο σημερινό (30/4/2018) και εν εξελίξει ακόμα δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας ετέθησαν από την αντιπολίτευση (κκ Μπουλές, Παπαθανάσης, Γούλας)  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, εκτός Η.Δ. σχετικά με τα δημοσιεύματά μας για τις "Παιδικές Χαρές"!

Ο κ. Γούλας, μάλιστα, επέμενε ότι ο Δήμαρχος ή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα πρέπει να ΑΠΑΝΤΑ σε παρόμοια Δημοσιεύματα καθόσον και "τα ΜΜΕ προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο του Δήμου"!

Απαντώντας ο "επί των πάντων" Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Καρακώστας, ενώ συναίνεσε "στο χρήσιμο για τον Δήμο έργο των ΜΜΕ" ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ για τα δημοσιεύματα τα δικά μας, λέγοντας:

"Να απαντώ στα γραφόμενα του συγκεκριμένου Blog;  Γράφει ψέματα! Ξεχνάτε τι έγραφε για τους Μετανάστες στο ΞΕΝΙΑ και το Zis στο Αντίρριο;...  Τι να απαντήσω..." 

Ο κ. Καρακώστας συκοφαντεί και παραπληροφορεί ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ !

Γνωρίζει ότι είχαμε δίκαιο τότε!

Γνωρίζει ότι εάν δεν τα γράφαμε τότε και δεν επιμέναμε ΔΕΝ θα είχαν αφυπνιστεί  και κινητοποιηθεί στον Δήμο και ίσως σήμερα να είχαμε... Hotspot στη Ναύπακτο!

Γνωρίζει ο κ. Καρακώστας ότι τίποτα δεν γράφαμε "του κεφαλιού μας"!

Η αναφορά του στην περίπτωση αυτή θυμίζει εκείνο που είπε, σε άλλο χρόνο και στον κ. Δήμαρχο: 

"Σιγά να μην απαντάμε στον κάθε Ζυγορονίκο σε ότι γράφει"

και μάλιστα όταν ρωτούσαμε τον Δήμαρχο :

Το θέμα αυτό γνωρίζεται που έχει καταλήξει για τον Δήμο Ναυπακτίας


Και σήμερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ότι ο Κύριος Καρακώστας "παραπληροφορεί και συκοφαντεί" ενώ συζητείται κατά κόρον από τους δημότες ότι επιβάλλεται λόγω θέσεως να "αποβιβαστεί του καλαμίου" διότι
"Ο καιρός γαρ εγγύς" !

Και επειδή εμείς αναγνωρίζουμε την ευθύνη του λόγου μας και παράλληλα  απεχθανόμαστε τους "ευκαιριακούς πολιτικάντηδες" και τους "λαικίζοντες ρήτορες του μονόλογου"
Παραθέτουμε 
το Έγγραφο και τον Χάρτη της Ελλάδας με τους Καταυλισμούς  που κυκλοφόρησε τότε το
Γενικό Επιτελείο Στρατού

Και καλούμε τον Κύριο Καρακώστα, έστω και τώρα, να σώσει την αξιοπρέπεια τουλάχιστον του θεσμού που, ας πούμε ότι υπηρετεί, αναγνωρίζοντας δημόσια το λάθος στο οποίο υπέπεσε!





Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου