ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την ‘’Tοποθέτηση πινακίδας στο Στάδιο Ναυπάκτου΄΄




   Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας με απόφαση του την 18/1/2016 είχε ζητήσει από το Ίδρυμα Παπαχαραλάμπους να μεσολαβήσει προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου για την επανατοποθέτηση της πινακίδας στην είσοδο του σταδίου η οποία έγραφε ΄΄Εθνικό Παπαχαράμπειο Στάδιο’’ και η οποία ήταν κατατοπιστική αλλά πρωτίστως τιμούσε τον ευεργέτη της Ναυπάκτου Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, καθώς επίσης και την κατασκευή αγάλματος με την προτομή του.

 
Χθες παρατηρήσαμε ότι τοποθετήθηκε επιτέλους νέα πινακίδα με τίτλο ΄΄Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου΄΄.


  Για το λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Παπαχαραλάμπους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο που με την απόφαση και αίτηση του προς την επιτροπή διοίκησης του σταδίου, βοήθησε στην υλοποίηση του αιτήματος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, αλλά νομίζουμε και ολόκληρης της κοινωνίας της Ναυπάκτου , ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τον μεγάλο ευεργέτη μας Δημήτρη Παπαχαραλάμπους.



Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας
                                         Θέμης Δαβανέλλος                          Κων/νος Αναδιώτης
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου