ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ δ.σ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ τον πολιτευτή ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ




Πραγματοποιήθηκε χθες 27/3/2018 συνάντηση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας με τον πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Αιτ/νιας κ. Βαγγέλη Παπαγεωργίου όπου συζητήθηκαν τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Ναυπακτίας, είτε κλαδικά είτε θέματα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.


 Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Θωμάς Μπανιάς από  το Σωματείο Ταξί, ο Ντίνος Τσουκαλάς από το Σύλλογο Καφεστιατόρων, ο Σούζας Ταξιάρχης από το Σωματείο Κρεοπωλών, ο Καρκατσούλης από την Ένωση Κουρέων Κομμωτών, ο Αναδιώτης Κω/νος από το Σωματείο Συνεργείων, ο Τσουκαλάς Παναγιώτης από την Ένωση Επαγγελματοβιοτέχνων Αντιρρίου και ο Κονδύλης Νώντας από το Σύλλογο Αρτοποιών.


 Ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε προς το Δ.Σ της Ομοσπονδίας για την αμέριστη συμπαράσταση του στα προβλήματα μας και ότι θα συμβάλει στον αγώνα μας για την επίλυση τους.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου