ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Κυκλοφοριακό λύθηκε!.."Βάζεις ένα καφάσι, μία καράκλα, ένα ..χαλί ή μηχανάκι" και ... έχεις πάρκινγκ (Φωτορεπορτάζ)


Ακόμα και "καλόγερο" με τα ρούχα σου μπορείς να επιστρατεύσεις, να το βγάλεις στο δρόμο, για να έχεις δικό σου πάρκινγκ!
Τα άλλα όπως οι καρέκλες, τα μηχανάκια, τα ποδήλατα, τα σκαμπό, τα καφάσια και τελευταία τα... ρολά "χαλιών" έχουν πολυφορεθεί! 

Υπάρχει βέβαια και το άλλο κόλπο, για όποιον δεν το ξέρει, που είναι πολύ ..."αποδοτικό"!
Τοποθετείς μια πινακίδα με το σήμα "Απαγορεύεται το Πάρκινγκ" (κυκλοφορούν τέτοια στην αγορά) και άντε να αποδείξεις ότι είανι ..."μαιμού" και όχι.. "λιοντάρι"!

Ποιος να το ελέγξει; Και γιατί άλλωστε;..   

Όλα αυτά βοηθάνε στην φοροείσπραξη προστίμων ή στην υποχρέωση ψήφου στις επόμενες τοπικές εκλογές!




Κατά τα άλλα ο Δήμος, "εξυπηρέτησε" και κάποιους "ιδιοκτήτες οικοπέδων" ενοικιάζοντας χώρους (οι περισσότεροι στο... πουθενά) με αρκετά ευρώπουλα των "δημοτικών Τελών μας" και όλα... πάνε καλά στον Έπαχτο!

Και αν θέλει κάποιος περαστικός να σταματήσει να πάρει μια τυρόπιττα για το δρόμο την πληρώνει... χρυσή!



Το χειρότερο όμως είναι αυτές τις μέρες των Εορτών, που βρέχει κιόλας, και άντε να πατήσει άνθρωπος στην αγορά της Ναυπάκτου να ψωνίσει κάτι... βαρύ!

Θα πρέπει να πάει σε κατάστημα καταστηματάρχη που ή "πρόβλεψε" ή έχει Μπάρμπα στη "Κορώνη" (Δήμο, Τροχαία, πολιτικό κλπ) και καταλαμβάνει χώρο "πάρκινγκ"!

Το φωτογραφικό υλικό που είναι προσφορά και Αναγνωστών μας, το παραθέτουμε και το αφιερώνουμε στον Δήμο (που κόβεται για το... κυκλοφοριακό), στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου και σε κάθε αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα επιβλέποντα και... "ελέγχοντα"

















Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου