ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: "Κάπου υπάρχει κρυφό ταλέντο... σκηνοθέτου"


Ότι και να πείτε για τον Δήμο Ναυπακτίας....  Όλο και κάποια "κακία" θα κρύβουν τα λόγια σας και η "βρώμικη" ... σκέψη σας!

Δε σας φτάνει που εκεί στο Κεφαλόβρυσο σας τοποθέτησε ... "Αναπαράσταση της Θείας Γέννησης"... Πάλι μουρμουράτε1...

Δε σας φτάνει που βρήκανε την "κατάλληλη θέση" να την ... τοποθετήσουν και με ... "ένα σμπάρο" να ικανοποιήσουν τα "θρησκευτικά σας" αλλά και τα "ιστορικά σας(;)" ... για την περιοχή αισθήματα, όλο και κάτι θα... βρείτε για να... κουτσομπολεύσετε!


Βρήκατε να πείτε ότι οι Μάγοι ήταν τρείς και όχι... δύο!
Και βρήκατε να πείτε ότι ο τρίτος έφερε το "χρυσό" και τον... απήγαγε κάποιος από τον Δήμο!
Ντροπής πράγματα....

Βρήκατε να πείτε ότι τοποθέτησαν την Παναγία λάθος και αντί να προσέχει τον νεογέννητο Χριστούλη...  Κοίταζε τον.... Ιωσήφ !
Αν είναι δυνατόν!!
Βρήκατε να πείτε ότι ναι μεν, με τη Φάτνη, κάλυψαν την "ασχήμια" της, αγνώστου προέλευσης οπής σπηλιάς στο Τσοκάρι αλλά θα μπορούσαν με κάποια "λογική σκηνοθεσία" να την χρησιμοποιήσουν ως το φυσικό Σπήλαιο στο οποίο γεννήθηκε ο Χριστός!

Λεπτομέρειες....

Αστεία - αστεία και κατόπιν των ανωτέρω παρατηρήσεων ή οι "τοποθετήσαντες" τα ομοιώματα της Θείας Γέννησης  ήταν "ανιστόρητοι" ή "ήταν αλλοδαποί" ή.... είχαν πολύ αναπτυγμένη  την "σκηνοθετική φαντασία" τους!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι "δούλεψαν"... "χωρίς επιβλέποντα" και δη αιρετό γιατί τουλάχιστον εκείνος θα παρατηρούσε τα...  απαρατήρητα και θα γνώριζε(;) θρησκευτική Ιστορία, αν δεν ήταν ένας από τους Άθεους που.... κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Ωστόσο υπάρχει και το θετικό της όλης υπόθεσης το ότι δηλαδή, καλύφθηκε η.... "ιστορική οπή" για την οποία, εδώ και δύο χρόνια, δεν βρέθηκε μια "σιδεριά" να καλυφθεί και έχουν βάλει κάτι ξύλα να μην μπαίνουν μέσα οι... περίεργοι!(βλέπετε παραπάνω φωτο)

Θεωρούμε ότι  οι αρμόδιοι άνθρωποι του Δήμου Ναυπακτίας, λίαν επιεικώς, δεν έχουν καθόλου   σκηνοθετική φαντασία!

Και όπως διαπιστώνετε και σε άλλες καθημερινές εκδηλώσεις, η ανευθυνότητα "εκεί μέσα" κατέχει περίοπτη... θέση

Εμείς για τον κόπο τους και μόνο τους ευχόμαστε και του Χρόνου....
 
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου