ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τόσο σεξ χρειάζεται μια γυναίκα για να μείνει πιστή



Μπορεί να είναι ευρέως διαδεδομένο ότι το αρσενικό είναι εκείνο που αποζητά περισσότερο το  σεξ, νέα έρευνα, όμως, φέρνει τα πάνω κάτι και δικαιώνει τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του πανεπιστημίου Mississauga στο Τορόντο του Καναδά, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικού περιεχομένου ''Journal of Personality and Social Psychology'', οι άνδρες έχουν αναπτύξει την τάση να υποτιμούν τη σεξουαλική επιθυμία της συντρόφου τους, είτε φοβούμενοι την απόρριψη, είτε διότι λειτουργούν σύμφωνα με τα δικά τους θέλω.

Οι επιστήμονες μελέτησαν και ανέλυσαν τα δεδομένα που προέκυψαν από τις απαντήσεις των ερωτηματολογίων των ζευγαριών που συμμετείχαν στην έρευνα , διαπιστώνοντας πως η επιθυμία των γυναικών για σεξ δεν συνάδει με τη συχνότητα ην οποία το κάνουν. Με άλλα λόγια, ο σύντροφός τους συχνά αποφεύγει να τους ζητήσει να κάνουν σεξ, αν εκείνες δεν πάρουν την πρωτοβουλία. Γενικότερα, τα αρσενικά έδειξαν πως πιστεύουν πως η σύντροφός τους… σπανίως έχει όρεξη.

Όπως αποδείχθηκε, η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές απαιτήσεις, ωστόσο οι περισσότερες θεώρησαν πως τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι πάρα πολύ λίγες. Το κακό είναι ότι συνήθως δεν το λένε και περιμένουν από το ταίρι τους να κάνει την πρώτη κίνηση.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως σύμφωνα με τους επιστήμονες, όσο περισσότερο υποτιμά ένας άντρας την ανάγκη της συντρόφου του για σεξ, τόσο εκείνη τον θεωρεί… αφοσιωμένο στη σχέση.

Τονίζεται, πάντως, ότι το σεξ παίζει σημαντικότατο ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να προειδοποιούν πως η έλλειψή του, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγήσει κάποιον στην απιστία.

Γι’ αυτό και το μόνο που έχουν να κάνουν τα αρσενικά, είναι να πειραματιστούν και να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις της αγαπημένης τους. Αν δεν προσπαθήσεις, πώς θα μάθεις;
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου